Dilan_ylmz Kızlar hangi şampuanı alacağımı bilmiyorum mustafa alcaktım acayip zamlandi ama başka iyi bi öneri var mı kullandiginiz hani dalin uni baby falan olur mu neler aldınız bilgi alışverişi yapsak
CnsLpsNc Göz yakmadığı kesinleşmiş bir şampuan bulmak lazım. Ben mustela aldım hemen denedim gözümü yıkadım çok hafif yaktı. Bebişin gözüne gelmemesine dikkat etmem gerekecek …
Dilan_ylmz @CnsLpsNc mustela çok oneriliyo aslında ama çok kararsızım ne alacagimi Bılmıyorum gerçekten. Emzigi seçerken ayrı kirk şey arastirdim biberon aynı şekilde deterjan uni baby aldim uzun arastirdim sampuan falan ne yapicam bilmiyorum
Dilan_ylmz @bebisimbenmmm hipp sampuan e bebekde gördüm sanki ama hiç dikkatimi çekmedi herhalde ya 🙄
bebisimbenmmm Dilan_ylmz evet hipp i ilk yavrumda kullandim bunda da kullanacağım icerigi temiz ve guzel..
momness Dilan_ylmz mustela ün kazandı diye ilk onu düşündüm ama araştırınca sebamedin daha iyi olduğuna karar verdim ve aldım harika sebamed ile devam ederim büyük ihtimal :)