Aysel_krdg SBal333 bat 10 Ağustos inşallah kelebeğime kavuşurum sağlıkla haberini alırım isteyen herseyde nasip etsin inşallah
Esra_Omer_21 SBal333 gecen ay bir gün erken oldum bu ay bakalim nasıl olucak doktora gittim kan sonuclari vs guzel cikti ama rahim flmi istedi iste bende daha cekilmedim
Esra_Omer_21 SBal333 valla belirti sürekli var 😄ama gelen giden yok sanirim psikolojik kasıkda ağrı ve sabahlari sürekli mide bulantısı oluyor sizde belirti var mı😊
SBal333 Esra_Omer_21 benim de sürekli var sanki 😂 gebeliğimde çok ciddi göğüs büyümesi ve ağrısı yaşamıştım şu an yok ama her gebelik belirtisi aynı olmuyor tabi bir umut bekliyorum☺️
Esra_Omer_21 SBal333 ilk gebeliginde sadece lekelenmem oldu diger türlü hic bir belirti olmadi insan isteyince bahaneler ariyor sanirim😊Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah
ANMZD Benim de 4 Ağustos bat , beklemedeyim ama sanırım 1 ağustosta dayanamayıp erken gebelik testi yaparım 😂
ANMZD ANMZD yani şöyle söyleyim daha önce hiç tecrübem olmadığı için ben psikolojik olarak mı belirti hissediyorum bilmiyorum ama sanki ara ara kasıklarım ağarıyor gibi hissediyorum :)
Mihrimaahh SBal333 var bir kızım var olursa ikinci olucak kızımdaki gibi gaz problemi sürekli uyuma isteği ve yoğun akıntı arada krapmlar sürekli tatlı yeme isteği gibi belirlerim var ama bakalım nasip
XEmosumX Sat 6 temmuz femara kullandım 24 temmuzda catlatma ignemi oldum bat yine 6 sı olur galiba ama 5 inde test yapmayı planlıyorum umarım isteyen herkese verir rabbim
SBal333 Benim birkaç ay önce 13 haftalık kalbi duran bir meleğim vardı 😞 o tecrübelerime dayanarak belirti arıyorum ama hatrı sayılır bir şey yok🫠 Allah isteyrn herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
ANMZD SBal333 yaa çok üzüldüm, acını paylaşıyorum canım, inşallah bu kez güzel haberler alırsın 💘 test yapınca mutlaka yazarım buraya 💖