gulsumsener Elif__oztrk canım banada Progestan verdi ve istirahat etceksin dedi kan sulandırıcıyla birlikte mi kullanıyorsun sende
Elif__oztrk gulsumsener kan sulandırıcıyı 8. Haftada bıraktım şuanda progestanla devam ediyorum sadece 11.haftadayız 🌼dikkat et kendine ağır bi iş yapma ,gündüz hava çok sıcak olduğu için gece çıkmayı tercih et ,ılık suyla duş al iyi gelecektir 🥰
gulsumsener Asel2509 canım banada Progestan fitil verdi günde bir tane dinleneceksin dedi kan sulandırıcıyada devam ettiriyor
Asel2509 gulsumsener bana da başta kan sulandırıcı vermişti leke olduğu an kestim doktorum da devam etme artırır dedi şimid kullanmıyorum canım. Eğer lekelenme varsa doktorunla bir konuş
Asel2509 gulsumsener size şöyle söyliyeyim benim geçen sene de gebeliğim oldu sürekli lekelenme ve daha sonra şiddetli kanamam vardı bir türlü sebebini bulamadılar. Yine benim lekelenmem var yine sebebini bilmiyorlar. Eğer kahverengiyse lekelenme varsa eski kan olabilir o normal sayılıyor öenmli olan taze kan olmaması inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız hepimiz alırız🙏🏻
BeggMm gulsumsener gulsumsener bende 6 haftalık hamileyim benimde bugün lekelenmem oldu doktorumu Aradım progestan verdi yarında kontrole gel dedi inşallah sağlıklıdır