gulsumsener Arkadaşlar yedi haftalık hamileyim dün akşamdan beri kahverengi lekem oluyor ama hiç bir yerimde ağrı yok kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ondan olabilir mi
Zeyna01 gulsumsener Progestan içiyormusunuz bide mutlaka leke kan geldiğinde acil yada doktorunuzla iletişim geçmesinizi gerekiyor
Mahirissmoms gulsumsener bende 7 haftalıgım benimde var doktor pembe kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmuyor dedi canım Benm kasıkk agrımdaaa var cok
Mahirissmoms gulsumsener büyük ihtimalle dusuk riskin var benimde var mesela kesedeee dusuk riskim var hem kanama hem leke
Elif__oztrk gulsumsener tüp bebekle hamile kaldım düşük riski yok ama 3ayımın sonuna kadar progestana devam etmem gerekiyor. Kan sulandırıclar leke veya kanamaya sebep oluyor doktorunuza söyleyin yinede ama normal olduğunu söyleyecektir 🤗
gulsumsener Mahirissmoms hiçbiryerim ağrımıyor ilk gebeliğim düşük oldu bunda kan sulandırıcı başladık doktorum ağrın yoksa korkma dedi yarın kontrole çağırdı
gulsumsener Mahirissmoms kahverengi kırmızı değil ama bakalım dün kontroldeydim kalp atışları falan güzel çıktı akşamına leke olduğunu gördüm
gulsumsener Mahirissmoms düşük riski var yada yok doktor bişey belirtmedi canım ilk hamileliğim düşük oldu bunda kan sulandırıcı başladık
gulsumsener Elif__oztrk dün kontrole gidip kalp atışını dinledik güzel dedi doktorum akşam leke olduğunu gördüm
gulsumsener Elif__oztrk canım banada Progestan verdi ve istirahat etceksin dedi kan sulandırıcıyla birlikte mi kullanıyorsun sende
Zeyna01 gulsumsener Tek doktorla kalmayın derim lekelenme nasıl yarına kadar bekletiyor mutlaka yatın hiç ayağa kalkmayın tuvalet dışında
Yagmurun2 gulsumsener korkutmak istemem ama benimde başıma geldi lekelenmem olunca doktora gittim bişey yol dedi 2-3 gün sonra kana dönüştü kalp atışı yok dediler gebeliği sonlandırdılar ihmal etmeyin bi kaç doktora daha gidin mutlaka
Mahirissmoms gulsumsener ama benim ilk içimden kan boşaldı sonra kahverengi ye döndü evet oluyor sildikçe kahverengi leke doktor kırmızı olmadıkça sıkıntı olmuyor dedi senin bence dusuk riski var ama doktora danış tabi
Asel2509 gulsumsener benim de 6+2 de kahverengi lekem oldu progrstanı günde üçe çıkardı doktorum. Bugün 7+0 gittim kalp atışını dinledik kanama alanı yok dedi doktor. Lekelenme taze kan olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi.
gulsumsener Asel2509 canım banada Progestan fitil verdi günde bir tane dinleneceksin dedi kan sulandırıcıyada devam ettiriyor