Kızlar biraz uzun olucak ama daha onca 1 kımyasal gecirdim 1de kalp atısı olmadıgı icin kurtaj oldum , baska bı doktora gittim klomene baslattı catlatma ignesi oldum 5 gün oluyo ve günleri değerlendirdik , tüm bunlar olduktan sonra genetik test yaptırmaöı soyledi bugun yaptrdım ama sonuclar 1 bucuk ay sonra cıkıcakmıs doktoru arayıp soyledım , bana hamıle kalmammaya calıs sonucları alana kadar dedi ?? Ya bu nasıl biley madem ilk önce test isteseydin , klomene baslattıktan sonra istiyo günleri değerlendirmisim ya simdi hamile kaldıysam kalırsam nolucak cok sinir oldum ya bi akıl verin lutfen o kadar sey olmus bana korun diyo

Sedanurasdf yapacak bişey yok Doktor’un sorumsuzluğu söyleseydiniz hamile kalmışsam ne olacak diye tedaviye başlamadan genetik testi istemelıydı

mavi_anne23 gercekten o kadar sinir oldum ki , pıhtılasma varsa 6. Haftada baslamak gerekiyomus benım sonuclar cıkana kadar mesela 10 haftalık olmus olucak zaten gelisemiyo o zamana kadar hicten olmaz bosu bosuna üzüntü ya

Sedanurasdf evet bende 15 gün önce kürtaj oldum 1 ay sonra pıhtılaşma testi yaptıracam o zamana kadar korkumdan hamile kalamam. inşallah bı sıkıntı çıkmaz merak etme imkanın varsa özelde yaptır

Sedanurasdf sadece pıhtılaşmana baktır geçen okudum burda 3 bine yapıyorlarmış heryer yer aynı değil tabi ama yinede sor