Mariyete 34.4 de yani dün hastaneye gittiğimde bebek 2680 gr boyu uzun iri bebek dedi şeker olabilir dedi çıkmadı ama 36 37 hafta görünüyor dedi özele gittiğimdede kafası büyük demişti zaten bu doğumu etkiler mi yaşayan var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum
NurYm Mariyete merhaba bende 24 Haftalık oldum şuan, banada aynısı söylendi kilosu ve boyu ileriden gidiyor iri bebek diyabet olabilir dediler şeker yüklemesi yapıldı. Bende burda bekleyeyim🤰🏻
Bennomuyum NurYm Mariyete Bizimki 3 hafta ileride şeker cıkmadı cok şükür genetik olarak iri bebek bende öyle doğmusum sadece doğum şeklini etkiler dedi doktorum normal doğum olmaz sezaryan olur dedi içinizi ferah tutun ❤️🙈
Mavigozunannesi Mariyete benim de iriydi 4 kilo 54 cm doğdu şeker yüklemesi yaptırmadım 2. Gebeligimdi ilkinden yaptırmıştım çıkmamıştı şeker gerek görmedi Dr açlık tokluk baktı sadece bebek iri doğduğu için öyle de devam etti 40 gunluekken 4 aylık gibiydi gayet sağlıklı suan 4 yaşında yaşıtlarından iri ama öyle çok değil yani kalipli kızım da minyon aksine 3100 gr doğdu oda öyle devam etti şimdi 3. Bebis bekliyorum oda 24 haftalık haftası ile uyumlu gelişimi güzel gidiyor dedi dr
Melekinci Mariyete ayni durumdayiz 34+3 gunde gitmisdim kafasi 3 hafta onde idi. Ama doktor soylediki sheker olsaydi karin cevresi buyuk olurdu, genetik ola bildigini soyledi. Sordum ki erken ola bilirmi ,hayir dedi
Mariyete NurYm babam vefat ettiği için yapamıştım testi şuan açlık tokluk yaptılar şeker çıkmadı ya biraz doğum erken olur mu diye tedirginim açıkçası Allah hepimizin yardımcısı olsun
NurYm Mariyete başınız sağolsun geç olsun güç olmasın 🙏🏻 bizim başka sıkıntımız var Şuan haftaya kordon kanı alınacak genetik inceleme yapılması gerekiyormuş Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🙏🏻🌺
Bennomuyum Doğum zamanı konusunda da hangi haftaya göre doğurucam dedim doktoruma kendi haftana göre doğum yapıcaz cocuğa göre değil ama rahim de bir yere kadar büyür bu yüzden 38 de alabiliriz demişti
Mariyete Bennomuyum ya ben açıkçası normal sancı çekip sezeryan olmak istemiyorum dediğiniz gibi normal doğum olmayacaksa sezeryan olacam.. peki kaç haftalıksınız
Mavigozunannesi Mariyete 40 haftalık doğdu iki çocuğum da ama 4 kilo olmasına rağmen çok iriydi yani ödem olur bebekte ödem iner biraz kilo kaybeder ya benim oğlan hastaneden kilo alıp cikti hiç ödemi yoktu