bebikveben Seh999 çok ama aldı baya da iştahı açıktı. Şimdi hepsini verdi hatta üstüne de kilo verdi. Öyle de güzel dünya tatlısı bi oğlu var. İkisi de sağlıklı çok şükür
Asinemkaan Seh999 36.haftadayım 7kg aldım en az 2,5lt su içiyorum WC’ye çıkmamda hıc sorun yaşamadım kusmam olmadı sanırım az ama sık yememle de alakalı bebek 3 kg
bebikveben Tugba-26 herhalde bebek kilo alıyor, bizde de işte ödemdi filan derken öyle alıyoruz. Keşke hunharca yiyebilseydim de kaliteli kilo alsaydım😂😂
JaleTogrul Seh999 29dayim 7 kg almisim , ilk oglumda toplam 15 kg almistim oglum 3 aylikken 10 kg gitmisti zaten sonrada hamile oldugumu ogrendim yine aliverdim🥲😅
bebikveben Tugba-26 başladı dimi yavaş yavaş. Ben de bugün farkettim ayaklarım büyüdü sanki. Neyse olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da❤️ sizinkinin cinsiyeti ney
Fey 24 teyim 1.5 kilo aldım. Doğuma kadar da almasam keşke🤣 çünkü doğuruyorum gitmiyor benim kilolar. Pis kilolar🤣🤣
Habbe_pnr06 Agg0207 aynen 26 dayım canım evet çok aldım ilk hamileliğim herkes ye ye ye baskı yaptı sonuç bu 😂
cancel_ Seh999 25 . Haftaya giriyoruz 6 kilo almışım ama iştahla yemek 0 herşeyden tiksinmiş gibiyim acıkmasam yemekten iğrenmiş gibiyim 🥵