bebikveben Seh999 ben de bugün 26+2 oldum, 6 kilo almışım. Hiç de iştahla yemek yemiyorum ama nasıl aldım hayret😂 doktor normal dedi. O zaman 8 de normaldir herhalde. Doktorunuz ne dedi
Agg0207 Seh999 26. Haftadaym bende geçen gün kontrole gittim 5 kg almışım 891 Gr bebeğin ağırlığı çıktı
Seh999 bebikveben doktor randevuma 1 hafta var. Son aylarda daha çok alıyormuşsun o beni endişelendiriyor açıkçası ödem de başladı ayaklarda
Tugbavepamuguuu Bende 26 haftalığım 8kilo almışım ama hiç bir şey de yemiyorum düzgünce anlamıyorum nasıl kilo alıyorum hiç tatlı yemem abur cubur yemem
Habbe_pnr06 Peki benim 15 kilo almam 😂 allahtan doktorum zayıf hamile kaldığım için ses etmiyor umarım doğumda bana zararı olmaz birde pilatese gidiyorum güya 😂
tubikya Habbe_pnr06 bende bende hahahhaha ay 8 aldım bşşey olurmuları okurken ben napıyorum ya dedim seni gördüm çok sevindim 😂 zayıf kaldım bende kusmama rağmen 15 kg aldım
Habbe_pnr06 Agg0207 aynen 26 dayım canım evet çok aldım ilk hamileliğim herkes ye ye ye baskı yaptı sonuç bu 😂
bebikveben Seh999 inşallah en fazla 15 ile kapatırız bu macerayı😂 30 kilo alan arkadaşım var şimdi dal gibi, ben onu gördükçe veririm her türlü diyorum😂
bebikveben Seh999 çok ama aldı baya da iştahı açıktı. Şimdi hepsini verdi hatta üstüne de kilo verdi. Öyle de güzel dünya tatlısı bi oğlu var. İkisi de sağlıklı çok şükür
Merve2297 Ben 20 haftaliğım 1 bucuk kilo aldim aslnda yiyorumda herseyi hic kusmamda olmadi ama cok sık tuvalete cikiyorum ondan sanirim