SweetMomm_ Kızlar az önce sağlık ocağından geldim kan tahlili vermiştim bugün sonucları almaya gittim doktorum b12 çok düşmüş dedi aşırı morelim bozuldu değerim (122) cıktı değerimi nasıl yukseltebilirim ve sonucları kadın doğum doktoruna göster dedi korkuyorum bebeğime bisey olur diye canım çok sıkkın morelim alt üst oldu😭😭
Glcn12 SweetMomm_ bebeğe bir şey olmaz sanırım size biraz sıkıntı verir halsizlik unutkanlık saç dökülmesi bacaklarda agrı vb gibi şeyler doktorunuz hap veya iğne verir iğne daha etkili olur zaten korkmayın benim de sürekli düşük çıkıyor
Ecengin SweetMomm_ bu kadar panik yapacağın bir durum yok canım geçen bende gittim depolar boşalmış dedi yani bebek sendeki vitaminleri çekiyor o yüzden senin değerin düşük çıkıyor ben doktordan iğne istedim daha hızlı etki ettiği için koku hassasiyetim olduğu için hap yutamıyorum. Boşuna stres yapıp bebeğini de strese sokma hiç bir şey olmaz doktorun sana gerekli ilacı vercektir.
Ayce09 SweetMomm_ benim 100 ün altındaydı, kadın dopum doktoru iğne vermedi dahiliyeye gönderdi iğne verdi hafta bir şeklinde saç dökülmem azaldı ordan anlıyorum iyi geldiğini, ikiz gebeyim bişey olmadı bebeklerime, kadın doğum veya dahiliyeye göstermen gerek
SweetMomm_ Glcn12 senin değerin kaç canım birde iğne mi daha etkili yoksa hap mi ben önemli değilim ama bebeğime daha önemli birşey olmasin yeter ben yine herşeyi yerim içerim yeter kio sağlıklı olsun
Glcn12 SweetMomm_ iğne daha etkili 138 olması lazım benimki hapı ne kadar içersen faydası pek olmuyor
SweetMomm_ Ecengin içim biraz daha rahatladı tesekur ediyorum benimde tam tersi iğne korkum var ama yaparım bebeğim için doktorum açıkçası korktu beni yüzü düştü bende bu kadar kötü mü dedim sonuçlarını kadın doğum uzmanına göster dedi eve gelene kadar gözlerim doldu zor tutum ağlamamak için
Sayin_m0m SweetMomm_ inşallah hepimizin 🙏🏻 bende uğraşıyorum valla kan değerim demirim aşşırı düşük doktorumda erken doğumu tetikleyebileceğini söyledi endişeliyim o yüzden
SweetMomm_ Ayce09 banada doktorum dediki sonuçlarını kadim doğum doktoruna göster ve beni biraz korktu doktorum tesekur ederim canım bilgilerin için hiç saç dökülmem olmadı ama baş dönemem oluyordu hiç anlamadım ben artık sürekli her ay tahlil vermeye gideceğim şunu anlamıyorum her ay kadın doğum doktoruna gidiyorum yine aynı şekilde kan tahlil veriyorum nasıl olurda değerimin bu kadar düştüğünü görmez iyiki sağlık ocağına gittim bundan sonra aynı şekilde sağlık ocağında da kan tahlilini devam edeceğim rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah🙏🙏
Sayin_m0m SweetMomm_ iğne için hiç korkma bir sürü siyah iğne uçlu enjektör al en incesi o çünkü onunla vurulduğu zaman hissetmiyorsun bilee
Nermin13 SweetMomm_ korkma bende de D eksikligim cikmisti 5di. Doktorum nasil yasiyorsun bunla soylemisdi 😄 nasil korkuyordum bebegime ya bisey olursa falan nasil agladim. Sonra ilaclarimi aldim normale donuyor . Yanii doktoruna goster ilac yazicaktir birsey olmaz uzulme
SweetMomm_ Nermin13 allahım değerlerimize şifa ver yükselt yarrabim beni biraz doktorum korkutu açıkçası ordan çıktım gözlerim doldu zor tutum ağlamamak için tesekur ediyorum canım içim rahatladı biraz😢
13Byz1 SweetMomm_ selam canım benimde normal değerlerde çıkmıstı ancak örneğin 100-300 arası olması gerekiyor benim 112 di.doktorum bitane dil altı spreyi verdi hergün bir defa kullanıyorum Takviye edici birşeyler veriyorlar merak etme Doktora gidene kadar internet bakabilirsin b12 arttıran şeylere örneğin yumurta zengin sanırım b12 vitamin açısından
SweetMomm_ 13Byz1 Çok tesekur ediyorum canım sagolun gerçekten öyle morelim bozulmuştu ki herşeyi yiyorum nasıl bu kadar değer düşer diye kendimi sorguladım resmen