Busrata33 Adenks ne utancaksın kız hastaneye doğuma binlerce lira para alıyorlar,Kapıyı çalıp merhaba hocam muayeneye geldim diyeceksin 😊Hastaneye söylemene gerek yok onlar hallediyorlar.
Bebiskosuu Adenks ilk önce direkt doktorun odasını tıklar durumu hatırlatırsınız size bi kagıt kaşe falan verir herhalde muayene açar ya da kayıtsız mı yapar artık kesinlikle git onlar seni parasız muayene ediyormuş hakkını korumuş doktorun yedirme 😂
Adenks Bebiskosuu gaza geldim şimdi bak 😂ay evet doktorum bize ayrıcalık tanıyor bide doğumda aynı şeyi yapsa ne güzel olur 🤭🤪
birmelekannesi34 Adenks tatile çıktığı için senin hakkın yenmiş. Doktorun da incelik yapıp hakkını korumuş. Utanacak birşey yok bence. Olması gereken budur. Zaten muayene ücretleri almış başını gidiyor 😂
Adenks birmelekannesi34 hiç sormayın ya randevu için aradığımda muayene ücretini soruyorum gittiğim gün zam gelmiş oluyor bu gidişle napıcaz bilmiyorum
CemrePektas Adenks ücretsiz muayene ne diye baya duraksadım😂 10 gün içinde olan kontrol muayenesine gidiyor musunuz ya ben hiç gitmiyorum😂
Adenks CemrePektas normalde gitmiyorum ama doktorum çağırdı zaten şimdi de 10 gün değil benim üç hafta oldu gitmeyeli doktorun tatilinden dolayı 😂neyse 15 haftalıkken gitmiştim şimdi 18 oldum bari bakarım bebeğim nasıl 😂🤭
tugcesakzci Hasta kayıta gidip giriş vs yaptırırsan 10 günü geçtiğinden direkt ücret çıkabilir doktorla görüş bence direkt. Kontrol muayenesi hariç her gittiğinizde ücret ödüyor musunuz doğum paketi yok mu hastanenin?
Adenks tugcesakzci doğum paketi var mı bilmiyorum yani hiç doğum paketi almak geçmedi aklımızdan o yüzden her gittiğimde muayene ücreti ödüyorum
birmelekannesi34 Adenks doğum paketini ya da sağlık sigortasını bir araştırın. Hem doğumu karşılıyor hem tahlilleri. Hem de belli bir muayene hakkı tanıyor. Özelde doğum yapacaksanız daha uyguna gelebilir.