ikiprensannesi__ Aishvet7 ben çarşıdan bı bebek dükkanında 15 liraya aldım geçen hafta zıbınin tanesini yani gerek yok ebebek felan normal bir bebek magazasindanda alabilirsin
binnur64 Elifkskl daha ben yeni aldım 25 tlye zıbın aynı şekilde civilde de 25 tl den başlıyo zıbınlar
Elifkskl ladyax tazemommyy binnur64 eymenmom07 Tuba_44 batununannesi__ Gidip gözümle görmedim açıkçası oradan çalışan arkadaşa sormuştum o da öyle dedi. Ama yenidoğanlar genelde uygun olur. Ben 2 yaş almıştım oğluma minicityde daha uygun diye hatta oradan aldım e bebek daha pahalı dedi diye
Balbebek012 Aishvet7 canum ben kızıma çok önce bime gelen doffy marka almıştım en az bir sene çok güzel giydi kızım tavsiye ederim pamuklu güzel sen de alırken kumaşına bak içine sönerse al
oguzkagan_ Aishvet7 Merhaba. Ben ebebekten 30 lira gibi bir fiyata almıştım. İsterseniz oradan alın. Bimdekilerin çok kaliteli olacağını sanmıyorum. Çok al az öde kampanyası da oluyor. Bir bakın isterseniz.
elif-asil Aishvet7 bazıları kalitesiz falan demiş ama e bebeğin kiler aşırı güzel 2.5 yıldr kızkma kullanıyrm.. BİM’den bend e almş tm daha önce ama uzın kolluydu birinn kolu geçmedi kızımdn dar dı… Biri geçmişti… Mesela bitanesi de yamuk tü ütülerken hata bariz belli oluyordu ufak tefek defolorı oluyo bnce ben zaten bıda da almadım…
Nefised E bebekte de zıbınlar 30 35 TL arası zaten bazen indirimlerde oluyo takip edebilirsiniz zıbın zaten sürekli kullanıldığı için bimden aldığım da oldu e bebekte aldıklarım da oldu cok kaliteli değilse bile önemli değil 2 3 kere giydir at