Aishvet7 Günaydın kızlar malum biliyorsunuz fiyatlar… E bebekte Bi zibin 70 80 tl yazıyor bime gelmiş 27 tl mi ne önerir misiniz kullanan var mı
tazemommyy Aishvet7 şimdi baktım bime gelene 26,5 ebebekte 29 30 tl 3 4 tl için bimden alma bence çok kaliteli olacağını düşünmüyorum
Sulesavas07 Aishvet7 şimdi aldım gayet güzel ve kaliteliler. Banada tam tersi e bebeğin zıbınlarını önermediler
Sbha_13 Aishvet7 merhaba canim suan kendim hamileyim gecenlerde 2 tane almistim bug7nde bitane daha aldim Ondan oncelerdede ablamla yengeme almiatik gayet guzel kumasida guzel uygunda bide
pandasever Aishvet7 BİM’in ürünleri öncelikle kötü değil alabilirsiniz. Zaten zıbınlar uzun ömürlü değil hemencecik büyüyorlar. Ben bu pazar civilden aldım 30 lira civarıydı peşin taksitli 36 TL ye. Yetisirsem bimden ek alacağım üstüne.
Elifkskl tazemommyy 30 TL ye zıbın mı kaldı e bebekte kız arkadaşım çalışıyor daha dün dedi herşey 2 katına çıktı diye
pandasever tazemommyy malesef pazar günü gittim o fiyata e bebekde zıbın yok. Civilde var zaten civil her üründe daha Uygun fiyatlar
tazemommyy Elifkskl zam geldiyse bilemem 10 gün önce almıştım sanırım zaten bebek kıyafetleri hep böyle pahalı ya
binnur64 Elifkskl daha ben yeni aldım 25 tlye zıbın aynı şekilde civilde de 25 tl den başlıyo zıbınlar
tazemommyy pandasever 10 gün önce almıştım 29 diye hatırlıyorum zam mı geldi acaba bugün gidersem bakayım yine
Elifkskl ladyax tazemommyy binnur64 eymenmom07 Tuba_44 batununannesi__ Gidip gözümle görmedim açıkçası oradan çalışan arkadaşa sormuştum o da öyle dedi. Ama yenidoğanlar genelde uygun olur. Ben 2 yaş almıştım oğluma minicityde daha uygun diye hatta oradan aldım e bebek daha pahalı dedi diye
allstargiller Aishvet7 e bebekte 25-30 tl 6 al 5 öde var sürekli. Marka kalitesini bilemem ama e bebekte 70-80 tl olanlar farklı. Bime gelen de düz beyaz e bebekte 6 al 5 öde olanlarda düz beyaz. E bebek daha ucuza geliyor hatta
pandasever tazemommyy sürekli birşeylere zam geliyor. Şubeden şubeye değişiyor da olabilir mi bilmiyorum ama pazar gittim ben.