Smlaa Tgcccc ay buraya yazdıktan sonra kalktım tartıldım 11 kilo vermişim ama ben 25 kilo almıştım 🤭🤭🤭
Semilk05 Ozoooo valla hiç bir şey yapmadım yapamadım da daha doğrusu 6 aylık oldu bebeğim 52 kiloyum 48 le hamile kalıp 63 le doğuma gitmiştim
Daisy0000 Mom0667 Sonraki günlerde 6daha gitti.Yani 1 ayda toplam 10 kg 😬Ben doğumdan sonra 7kg falan gider diye beklemiştim 4e şaşırdım 😂Şimdi vermem gereken bi 10 kg daha var..
Aysnrbtnn Mom0667 ben 60la hamile kaldım 69.5 ke doğuma girdim bebeğim 3.080 kilo doğdu doğumdan bir hafta sonra tartıldım 60 ım Şuan hamile kaldığım kiloda karnım kalmadı ama yanlara doğru genişledim sanki
Melti 2oglusannesi aralıklı açlık tavisye ederim yediğine içtiğine çok dikkat etmesen bile akşam 6 dan 7 den sonra yemeyi tamamen kestiğinde ve sabah da biraz geç kahvaltı ettiğinde korumak çok kolay. Yani en az bi 16 saat açlık yapabilmek lazım.
denzkara Ozoooo kızım bir yaşına girince diyetisyene gidip 3 ayda 15 kilo verip 55 kiloya düştüm şimdi ikinciye hamileyim 35 haftalık yine aynı diyetisyene gidicem kendisine güvendiğim için içim rahat🙂
Tugcekmldr Bana esim gecen sene nasil kuruymussun dedi daha yeni moralim yerlerde suan suni sanci aliyorum ahahha dogurcam