Kubra00111 Beklemedeyim kızlar çatlatma iğnesi 12.gunde negatifti henüz adet olmadım keşke Dr gittigimde kese görsem ne mutlu olurum nerde bende o şans 😀😀😀😀
Anneoluyorumm00 Kubra00111 adet günün ne zaman canım hangi gün benimde 30 da olmam gerekiyor bakalım iki gün kaldı hayırlısı ile
AysunnKucuk Kızlar 29.gunum hala hasta olmadım 1 hafta önce test yapmıştım meraktan aşırı silik.bi çizgi var sizde varmidir
Yasemincee26 AysunnKucuk canım ben gördüm sanki ama göz yanılması da olabşlir. Bir kaç gün geçsin tekrarla inşallah hayırlısı olsun
AysunnKucuk Yok göz.yanilmasi.degil.aslinda telefonda.biraz daha silik cikiyor var vardaa insan muallkta kaliyor iste
Anneoluyorumm00 Kubra00111 canım senin geçen ayın 26 sindaymis zaten bence bir test yap çünkü gecikmiş zaten benim 20 günde bir adet oluyorum adet günleriyle berber 25 günde bir oluyor senin uzun sürmüş bence bı test daha yap
Kubra00111 Anneoluyorumm00 evet 30 una kadar bekleyim inan şu 7 ay da negatif görmekten psikolojim bozuldu bu ay da çatlatma iğnesi vurundum faydası oldu mu bellisiz o gecikme yapar mı
Kivircikkuala Kubra00111 benimde bat bugün testim innovita da hayalet çıktı erken gebelikte negatif sağlık ocağına kan verdim 0 çıktı hala olmadım
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala Kubra00111 benimde yarın adet olmam gerekiyordu bu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce yanılma payı var mı sizce? Comfort gebelik testi yaptım