Elif__oztrk Zuzuu1 hayırlı olsuun😍 2 güne bir kan verip düzenli artış olup olmadığını gözlemlemelisin 💗
NewbieMommy Zuzuu1 bata 3 gün kala 13 beta ile öğrenmiştim bende tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun 🍀
Zuzuu1 Canann1601 ![https://mutluresim.com/images/2023/07/28/n6pyBd.jpg] hayalet çizgi gibi bişey görüyorum ama emin değilim ondanda
Canann1601 Drnrabn yok canım hafta olarak bilemem ama benim de tahlilde değer arkdas ile ayniydi o yüzden bildim yoksa anladmgmdan değil yani 😊
Pamuk Drnrabn Betaya göre hafta belirlenmez.Son adet tarihimizin ilk gününden itibaren geçen zamandır haftanız.
Zuzuu1 Canann1601 ay valla yazdığın mesaja bakıp bakıp ağlıyorum mutluluktan tekrar randevu aldım salı gününe kan için çok sağol ya 🥹🫶🏻
Canann1601 Bence iki üç gün sonra yine yap netleşir 🥰 benim de başta böyle çok az gözüktü iki üç gün sonra yine yaptım net belirdi 🥰
Canann1601 Zuzuu1 rica ederim canım inşallah sağlıkla gelirrrr🥰🥰 Hayırlı olsun. İlk gebelik mı olacak 🥰
Zuzuu1 Canann1601 bişey sorabilir miyim eğer gebelik varsa ultrasonda ne zaman görüntü alabilirim kadın doğuma ne zaman gitmem gerekiyor 🙄
Canann1601 Zuzuu1 çok sevindim canım güzel haberler al inşallah salı günü bana haber et burdan ya da özelden yaz merak ettim 😄🥰