Dilekkkk GamzeTopluKk @mac Dyg34 Kızlar gittim bugn mr ı cd olarak görürsem daha net bişi derim demişti fıtığım yerine baktı hassas bi yerde fıtık riskli olur dedi geçen hafta normal olur diyen doktor da fıtığın yerini görünce oda zorunlu olmalısın dedi epidural Spinal sordum onları da önermedi genel anestezi için bir daha ki hafta gittiğimde doktorum gün verecek
Dyg34 Dilekkkk en iyisi canım hiç riske gerek yok zaten doktorlarda hemfikir olmuş için rahat etmiştir bu arada fıtıga epidural falan yapılmıyor zaten belden igne ya ya birde o çok agrı yapıyormuş genel daha iyi diyorlar 🤔 şimdi rahat rahat tatlı tatlı gününü bekle 🤗
GamzeTopluKk Dilekkkk banada sezeryan dediler hayirlisi ,tek derdim çocuğumu sağlıcakla kucağima almak ,çekeceğim acı umrumda değil geçtim onu çoktan Allah yardımcımız olsun 🙏
mac Dilekkkk bencede kuzum riske sokma kendnide bebeğide en hayırlısı öyle sezeryanda güzel Doğum seçimi
M3rv3 Dilekkkk ya şu an okudum ve çok üzüldüm bende de fıtık var ama derecesi nedir bilmiyorum. Uzun zaman oldu mr çekineli. Normal doğum yapamaz miyim şimdi
Dilekkkk M3rv3 canım benim 1:30 sene önceki MRın sonucunu bakarak söyledi bir de bunun şu anda kötüdür diye düşünerek Bendeki riskli hassas yerde imiş bir de büyük fıtığım yerine boyutuna göre değişiyor cdsi varsa Doktoruyla görüşsene beyin cerrahına yönlendirir en azından eski bir durum var mı yok mu ona göre için rahat bir şekilde doğum yaparsın
M3rv3 Dilekkkk benim çok oldu mr cekineli CD yok canım ya . Allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize .
Kdraltn Dilekkkk Ya bisey sorcam. Bende fitiktan supheleniyorum. Belim agirdigi zaman kalcama vuruyo. Kuyruk sokumuna yakin ama sol tarafa. Ama doktora gitsem Rontgen cekemicek. Napsam gitsem mi ve fitiga benziyomu agrisi. Ama hic bacakta uyusma hisetmedim.
Dilekkkk Kdraltn valla bilmiyorum sağda benim de belden kalçaya odan bacağa kadar uzanıyor ağrısı kitleniyorum bazen beynime vuruyor ağrısı mr çekilebiliyor bazı doktorlar çektiriyor şüphen var ise görün derim canım
Azrazerin Dilekkkk ben yaptım ilk doğumumda sıkıntı yaşadım biraz sıkıntı derken ilk 10 gün bel ağrısı çok yaşadım bir yandan da alttan dikişlerim vardı kötüydü ikinci doğumum çok rhaat geçti sıkıntı yaşamdım
Dilekkkk Azrazerin ya işte ıkınma esnasında çok hassas bi yerde patlayabilir dedi bide sinir kaybı var bacağımda biraz o yüzden önermedi