M3rv3 Dilekkkk ya şu an okudum ve çok üzüldüm bende de fıtık var ama derecesi nedir bilmiyorum. Uzun zaman oldu mr çekineli. Normal doğum yapamaz miyim şimdi
Kdraltn Dilekkkk Ya bisey sorcam. Bende fitiktan supheleniyorum. Belim agirdigi zaman kalcama vuruyo. Kuyruk sokumuna yakin ama sol tarafa. Ama doktora gitsem Rontgen cekemicek. Napsam gitsem mi ve fitiga benziyomu agrisi. Ama hic bacakta uyusma hisetmedim.
Dilekkkk mac evet taktım kafaya ya bekliyorum ama iki. Gündür belim çok tutulmaya başladı askm korkmaya başladım bişe olursa die ☹️
Dyg34 Dilekkkk canım sana zorunlu sezeryan demedilermi başka bi uzmana gözükücektin bak iyice araştırmadan doktorlara gözükmeden inat etme normal diye fıtık da normal dogum olasılıgı zor yani patlama riskine karsılık bir beyincerahisi falan görmesi lazım heyetle onay lazım normal zorlayıp agrı cekip apar topar ameliyata girme yanlıs anlama senin için diyorum yani araştır iyice tek doktorla da kalma olasılıgı yoksa zorlamanın anlamı yok
Dilekkkk mac İşte benim doktorum beyin cerrahına bıraktı devletteki asistan doktor yapamazsın dedi zorunlu sezeryan kağıdı yazdım ama yaşı gençti bir de asistan olduğu için 2000 hiçsinmedi Ben de doğum yapacağım hastanedeki beyin cerrah ana gittim Oda Elle muayene de Baktı ilk başta. Bence çok büyük bir sıkıntı var gibi durmuyor yapabilirsin ben yerinde olsam bu muayeneden sonra yaparım dedi Ama yinede net bir şey istiyorsan için rahat etsin istiyorsan MRın sonucunu getir CDyi olarak %100 söyliyim dedi benimde şansa gittim hastane kapanmış başka yere taşınmış biraz uzak 10’u bekliyorum bakalım Dourmafan da gidersem inşallah alıp göstereceğim 🤣
Dilekkkk Dyg34 Evet dediler kağıdımda var aşkım da yazdım bak başka doktora da gittim öyle söyleyince kafam karıştı işte o yüzden
mac Dilekkkk aynen göster bakalım canım ona bakınca daha net sölerler inş hangi Doğum hayırlı ise o nasip olsun askım
Dyg34 Dilekkkk işte risk varsa diye dedim de önemli olan sağ salim kurtulmanız hayırlısı neyse onu nasip eder yaradan o yönden bak kafanı fazla karıstırma bence .. bende zorunlu sezeryan olcam hiç aklıma gelmezdi ama işte nasip plasentam asagıdaymış zorunluyu yapıstırdılar mecbur napcaz 🤷♀️
GamzeTopluKk Dilekkkk bende kesinlikle belirsizlesince ayrı korku sardı.. kan sulandırıcı da kullanıyorum onu doğumdan bir gün önce biraktiriyolarmis şimdide bel fıtığı belirsizliği olunca tüm gün bu stresle geçti
Dilekkkk Dyg34 Hadi ya gün vardı mü doktor ne zamana sağlıkla gelsin de aşkım aynen öyle dediğin gibi inşallah
Dilekkkk GamzeTopluKk @mac Dyg34 Kızlar gittim bugn mr ı cd olarak görürsem daha net bişi derim demişti fıtığım yerine baktı hassas bi yerde fıtık riskli olur dedi geçen hafta normal olur diyen doktor da fıtığın yerini görünce oda zorunlu olmalısın dedi epidural Spinal sordum onları da önermedi genel anestezi için bir daha ki hafta gittiğimde doktorum gün verecek