defneberivan Kusura bakmayın ama bir sorum olucak normal doğumdan sonra kaç ay veya kaç zaman sonra ilişkiye girdiniz girdiğinizde dikiş yapılan yeriniz çok ağrıdımi
Tugcetaylanliyadua defneberivan öncelikle daha dün doğum yaptım. Dikiş yerlerim acıyor hala. Bununla beraber bir de idrara çıkamadığım için sonda eşliğinde sıkışmayı bekliyorum.
ZeynepSabancay defneberivan 40 gün normalde. Benim bir ayda kanamam bitti normal hayata döndük. Dikişlerim bir hafta içinde iyileşmişti
EmraheydaBier defneberivan dinimizde 40 günden öncesi günah o zamana genelde iyileşir yani dikişler sen korkarsan o ayrı bi durum
Fehimeardenhamza Ben başta dikislerimden çok problem yasadm o korkuyu üstümden atmak nerdeyse 3.5 ayı buldu. Doğumdan sonraki ilk ilişki de benim için çok zordu bu kişiye göre değişen biseydir bence
Fehimeardenhamza defneberivan hemen hemen 4 ay sonra falan canım. Şuan oğlum 2 yaşında ve bu ay abi oluyor iyi ki doğumdan sonra zor bi dönem geçirmişim yoksa 40 çıktığı gibi hamile kalcakmisim 😂😂
KbraEtli Normal olsun veya sezeryan olsun farketmez istisnasız bi durum olmadıkca dinimizce zaten 40 gün’dür 😊
DnHazrlklar Normal yaptım ama dikişim yoktu içten bebek Gelirken sıyırdı ona da bir dikiş atıldı ben rahatsız olmayım diye 40 ım çıkar çıkmaz da ilişki oldu 🙈 ağrım sızımda olmadı
Emali DnHazrlklar peki bebeğiniz kaç kilo doğdu ve perine masajı filan yaptınız mı çok dikişininizin olmaması çok iyi olmuş darısı bizim başımıza😊
DnHazrlklar Emali kızım 3 kilo doğdu canım hiç perine masajı yapmadım ama yürüyüş yaptım doktor son zamanlarda ilişkiye girin dedi ona uydum öyle yani biraz fizyolojik yapıyla alakalı. Amin canım Rabbim bir avazda kurtarsın
Mirvee @defneberivan iç ve dıs olmak üzere cok fazla dıkısım vardı 3 ay sonra ilişkiye girebıldım ve acım oldu ama uzun sürmedi
ZeynepSabancay defneberivan dikişim çok deildi 5-6 tane filan heralde , çok kosa sürede iyileştim . İlişkide hiç ağrım olmadı , olmuyorda. Vajinamda genişleme de yok. Ama ben zevk alamıyorum eskisi gibi.
MerveBeyza Ilk bebegimde cok yirtilmisim doktorum kac dikis oldugunu bile söylememişti ve 40. Gun muayene oldum kaynamis dedi ondan sonra iliski oldu bi agri aci yasamadim simdi 20 gun oldu dogum yapali yine 40inda gidip muayene olacagim