Tusse18 MDSY61 22 haftalığız kendimi çok yorgun hissediyorum vajinada batma hissi var ve çatı kemiğim ağrıyor yaşayan varsa beni rahatlatabilir mi 🥺
minikmucizeemaak MDSY61 20+2 yiz bizde 🥲 Kasım sonu Aralık başı gibi görünüyor doğum Allah’ın izniyle sağlıkla 🥲
Sezen01 MDSY61 24+5 plesenta previa var kanamalarım oluyor raporlu yatıyorum bir an önce şu zaman dolsaydı diyorum kasımın ilk haftası doğum inşallah bütün annelerin Allah yardımıcısı olsun 🥰😍😍😍
Ozlm_31 MDSY61 22 haftalik ikizler bekliyorum sağlıkla gelsin hepimizinki sezaryen ve ikiz olduğu için Kasım başı gibi duruyor
MDSY61 Tusse18 benim tek sıkıntım migde bulantısı ve migde yanmasi onun haricinde çok iyiyim elhamdulillah
Zeynep_ze Tusse18 bende 22 haftalığım ve benimde çok halsizliğim var bu ara modumda düşük sıcaklar çok etkiledi maalesef :(
SMD38 Tusse18 Bende de aynı problemler mevcuttu magnezyum kullanıyorum düzenli baya geçti doktorla görüşüp başlamalısın kullanmıyosan
Ylzyldrm Herkese selam ben daha 5+5 oldum ama çok fazla kasık ve ara ara karın ağrım oluyor yemek yemek istemiyorum midem bulanıyor sizce normal mi sizlerde de oluyor muydu
heleninannesi MDSY61 ara ara midem yanıyor vajinamın kemiği ağrıyor gece sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyor 😣 24+0 şimdiden ağrılarım başladı korkuyorum erken doğum mu olacak acaba benim gibi olan varmı
Tusse18 heleninannesi bende öyleyim ya 22.hafta sanırım normal iki gündür yazıyorum çünkü Baya kişi bizim gibi bende çok korktum erken doğum olmasın diye 🥺🙏🏼 Allah korusun
Mavigozunannesi heleninannesi bende 24 olcam pazar günü o ağrılar bendede var hafif enfeksiyon varmis bol su iç dedi bide 3. Doğum olacağı için benim zorlanman normal dedi dr kontroller de sıkıntı gözükmüyor çünkü bir de sezeryanim var ilki normal di