Mlkengn ev sirkeden geçilmiyor yeminle turşucu gibiyiz artık 😂😂
SUSAM BÖCEĞİ 😩😩😩
nilayakinci evi ateşe verin tek çözüm bu ya 😂😂 Allah kolaylık versin
nilayakinci benim evimde de bir kez başıma geldi aradığımda bulgurun içinde buldum ve oraya yavru bırakmışlardı baya onu atıp komple dolabı sildim kayboldular. Mutlaka bir bakliyatın içindelerdir galeta unu veya kurutulmuş ekmek de olabilir varsa
nilayakinci ahahahha Allah yardımcınız olsun ya çok sinir bozucu anlayabiliyorum
Kızlaaarrr bulduuumm ahahahahahahs ama tam da emin değilim şimdi bi dakika sdfhklşi
Ikea çerçeve bilirsiniz belki ben onda isteme çiçeğimi kurutmuştum ona koyup duvarıma astım bi bakayım dedim 2 tane gülün üstünde gördüm sdghkl ama ölülerdi sdgjk başka yerde olupta praya giremezler herhalde değil mi 😂😂😂
nilayakinci aynısı bende de var ben de baktım ama benimki temiz gerçi kocama bakar mısın dedim gözleri kapalı bakmış olabilir kendim de bakayım. Ama bence tüm bakliyatları dolaba koymak lazım. Önce mutfakta sumagın içinde buldum attım bitmedi. Kilere girdim orda bi kaç şeyin içinde buldum attım hepsini tertemiz yaptım orayı yine gitmedi bu sefer tekrar mutfakta chia tohumunun içinde buldum. İllahlah geldi artık
Bebiskosuu nefret ettim ya Allah’ın cezâsı defolsun evimizden 😂
nilayakinci yok ya başka şeye girmiyolsr genelde
ipekss aştım çerçeveyi 5 tane canlı vardı attık hepsini ama çok ağladım
nilayakinci ordan dağılıyordu demek ki 🙁 kötü olmuş ya
ipekss ben de çok üzüldüm ama böcükleröe bir ömür yaşamak istemiyorum 😀
nilayakinci o bendede var bakmadım daha ama
nilayakinci hayır canım çiçek bocekleniyor dedim ya ☺️ benim de isteme çiçeğim vardı güzelce kuruttum gülleri cerceveledim
Bı zaman sonra böceklendi aynı dediğin gibi susam böceği
nilayakinci benim unumda vardı kuzum bitlenmiş gibiydi ve ordan yayılıyordu attım unu mecbur 😒