Dilara123 tortil21 ay hadi inşallah bu ay hiç düşünmüyorum geçen aylarda hep kafama takardım bu ay tık yok bakalım 😂
Dilara123 Seherr onlara çok güvenme daha 5 günün varmış benim 3 gün var ben yapmıyorum mesela 1 hafta geçmeden de yapmam önceden hep yapıyordum 😂
Dilara123 Kaderbala hadi hayirlisi inşallah benim göğüslerim çok aciyor önce ki aylarda bide karnım ağrırdı adetime 1 hafta varken bu ay tık yok hiç ağrımadı bekleyip görücez bakalım 😊
Kaderbala Dilara123 Hadi inşallah güzel haberler veririz hepimiz bu ay bide ben bugün hiç doymadım sürekli midem kazındı durdu
Cylnn Dilara123 benimde son bir günüm var ama hep tarihimden sonra olurum inşaallah bu ay hamileyimdir
Gamze1906 Dilara123 ikimizin aynı olacak galiba benimde pazar olmam lazım normalde 😁 inşallah güzel haberler veririz
canaile Dilara123 tamam canım haberleşiriz :) ben bile erken gebelik testi alayımda yapayım diyorum sonradan vazgeçiyorum , inat ettim beklicem bu ay yapmıcam :D belirtileriniz varmı peki ?
Dilara123 canaile bende yapiyorum hep ama bu sefer bende yapmıyorum tutuyorum kendimi sonuç hüsran oluyor çünkü 😂 bu ay kendimi hiç dinlemedim sadece regl olucamisin gibi gogus hassaiyetim var sadece önce ki reglerimde günüme 3 4 gün falan varken böyle ince bir sizi şeklinde ağrı olurdu bu ay o olmadı tek bu farkı gördüm:) sende var mı belirti 😂
Seherr canaile erken biliyorum ama elimde değil sürekli kafamda yapımde kurtulim dedim sanırım doktor kontrolüne gitmem gerek ☹️
canaile Seherr doktora gitmedin sanırım hiç , sabırlı olmamız gerekiyo , ilk aylar korunmayı bırakınca bende öyleydim , ama zaman geçtikçe boşver diyorum kendimce alışıyo insan,herşeyin hayırlısı zamanı var demekki
Dilara123 Seherr yok düşünemeye çalış düşününce gerçekten daha kötü oluyor ben önceki aylarda çok dönüşüyordum gün geçmiyordu resmen bu ay hiç öyle yapmadim baktim 2 gün kalmış bile takma kuzum sakın:)
tortil21 Kızlar dayanamadım erken gebelik testi Predictor aldım. 2. cizgi acık pembe silikti ? Sizce hamilelik silikte olsa varmıdır
canaile tortil21 evet silik çıktı diyenlerin çoğu hamile oluyo genelde , inşallah seninde bebişin vardır :)allahım bizlerede nasip etsin :)
tortil21 canaile dün normal 10tlye test almıştım tek çizgiydi. şimdi içimden bi ses git al dedi. İnşAllah canım.Rabbim isteyen gönlünden geçen herkese nasip etsin. Bütün dualarım isteyen anne adaylarına Ama ümitlenmicem bakalım kan testinde netlesir
canaile tortil21 böyle okuyunca gaza geliyorum alıpda bende yapayım diyorum eczanede tam karşımda :) ama adetime 5 gün var daha erken :) :)
tortil21 canaile gittim kan verdim canim Gorevli kiz hamilesiniz sonucun pozitif ama beta hcg yarin 16.30da cikar dedi. Bekliyecegim hayirlisiyla.. Rabbim hepimize saglikla nasip etsin insAllah🙏🙏🙏🙏
tortil21 canaile erken canım. benim bugunle beraber 2gün geçti. Hatta gece beni bir ateş bastı bir ara kasıklarım fena agrıdı kesın hastalanıyorum dedim. ilk deneme ve akısına bırakmıstım. kan testi dayanamayıp yapsam akşam diyordum. şimdi iş yerindeyim gittim aldım birden. akşam kan yaparım herhalde
ebrarmom08 Dilara123 Allah hepinizin kucagini doldursun insallah kizlar 🙏 yoksada uzulmeyin bu asamada sizin moraliniz en önemli etken insallah hamissinizdir . ❤ dualrim hepinizle 😍
Dilara123 ebrarmom08 amin isteyen bekleyen herkesin inşallah bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz 😍😍💜💜
Gnt38 Kızlar bende 10 gün önce catlatma ignesi oldum doktorum igneden 12 sonra kan ver dedi ama ben gogus agrisi kasık agrisi ve belimdede agri olunca dayanamayıp evde test yapayım dedim belki cikar diye ama malesef tek cizgi erken yaptigim icin idrara gecmedigi icin mi tek cizgi cikti yoksa gercekte hamile olmadigim icin mi cıkmadı acaba adetimede 1 hafta var
tortil21 Gnt38 Erken olabilir belkı biraz bekle, yada testten kaynaklanıyor olabilir. ben dün normal test aldım negatifti. şimdi erken test aldım 2.silik