heleninannesi Daha önce doğum yapmış kişilere soruyorum Doğumdan sonra vajinanız eski haline dönüyor mu acaba yoksa genişliyor mu ?
Asel-2023 heleninannesi iki normal doğum yaptım Bir sıkıntı yaşamadım yani cinsel anlamda da yaşamadım
Gunes17 heleninannesi 2 doğum yapmış biri olarak söylüyorum kız oğlan kız duruyorum bekarken nasılsa şimdide öyle
ArvenMom heleninannesi normal mi sezeryan mı sordun bilmiyorum ama sezeryan oldum ama benim açılmamda vardı baya ona rağmen ilk gün ki gibiydi 2 3 sefer sonra da öyleydi daralmış gibi 🤦🏻♀️
heleninannesi Deletedmom_69 ya benimde atarlar inşallah çok geniş gibi hissediyorum şuan bide doğumdan sonra daha geniş olursa kötü olur ya hiç zevk alamam akdbdjdh😂
kahvesever__ heleninannesi evet bir yıl oldu oğlum dogdu normal doğumla hala kocaman hiç eskisi gibi olmadı dönüyor fallan diyolar ama bilmiyom benim ki dönmedi yani
heleninannesi kahvesever__ yaaa kötü o zaman 😒 istemiyorum genişlemesini ya acaba herkesin vücut yapısına göre değişiyor mu
Goksu2023 heleninannesi şekerim ben de korkuyorum o durumdan ama eğer öyle bi durum söz konusu olursa hemen estetik yaptıracağım
rabiakaraboga Zehra_25x ya tam tersini yazmışım doktor dıştan değil içten oluyo dikiş dedi geç olsada düzelteyim dur 😂
Ebrar27 heleninannesi ya bende sezeryan olacam ama doğurmadan genişlemiş gibi şuan normalmi acaba ve bende sezeryanda olsam sonrasında kesınlıkle estetik yaptrcam arkadaşım yaptırdı çok memnun