Busertas Kkaraca doğum paketi ilk zamanlar yapmak mantıklı tabi. 10 muayene 5 nst var içinde anne bebeğin ilk muayenesi tetkikler şeker yüklemesi var doktora göre paket fiyatları değişiyor 28 civarıydı sanırım en son
Seed- Mutlulukkk aa kesinlikle öyle değil bebeğin heryerine bakıyor çok ilgili. Ben 7. Haftadan beri kolestazım diğer doktorlar aldıralım hemen derken Gül hoca savaştı ilaç verdi bekletti falan çok şükür şuan 31. Haftadayız
Mutlulukkk Seed- allah allah. Bana neden oyle bakiyor ki o zman acaba 🙄🙄 son haftalarimdayim diye mi acaba 🙄
Seed- Mutlulukkk bilemedim ki o yüzden ben çok memnunum. Benim riskli olduğu için birde çam sakura dan da takipliyim doğum konusunda kararsızım o yüzden
Mutlulukkk Seed- ya hzli da baksa memnunum bende sknti yok ama.cok cabuk bakior yani 😂😂 neyse. Cam sakurayla olcumler ve soylenilenler ayni mi gidiyor peki gul hanimin?
Seed- Mutlulukkk yok Çam sakura az ölçüyor Gül hocanın daha fazla. Mesela geçen hafta 1400 demişti çam sakura 2 gün sonra Gül hoca 1700 dedi kilosuna bebişin
Mutlulukkk Seed- anladimmm bende bi haseki bi gul doktor gidip geliyorumm bakalm kiminki dogru ckcak 😂😂
ikimelekannesi___ Gamzebildikkk başarı Avrasya hepsi uçmuş bacım Allah yardımcın olsun asya bile uçmuş bilge bunlar iyi ama hepsi o civarda fiyatlar
Edsn Gamzebildikkk yani fiyatlae böyle maalesef en uygun Sultangazi medigold olabilir şu an ama bana da orası güven vermiyor çok donanımlı bir hastane değil
Gamzebildikkk Edsn Oraya ben detaylı ultrason için gittim beğenmedim Suan devlet hastahanelerin çoğu yeni oradan daha güzeldir diye düşünüyorum
Yagmure Gamzebildikkk sultangazi medigold dr gül yamana gidiyorum muayene 390 normal doğum 6900(mesai saati dışına denk gelirse +2500) ama zam gelecekmiş
Yagmure Seed- normal doğum için gece yada haftasonu falan olursa doğum doktorun gelmek için ekstra para alıyor