Gamzebildikkk Kızlar Gaziosmanpaşa Bağcılar Sultangazi doktor hastahane doğum ücretleri Nedir Yada Devlet hastahanelerinden memnun kalan var mı Ben Nefise Meriç gidiyorum Şafak hastahanesinde doğum yaptırıyor 20 bin dedi bana çok fazla geldi Aklım çok karışık
Busertas Gamzebildikkk özel gop yeni yüzyıl a gidiyorum ben de Hazal hanıma muayene ücreti 700 nsd 17 sectio 21 demişlerdi
Pakizee Gamzebildikkk bende gaziosmanpasa medical parka gidiyorum sezaryen icin 20 bin tl fiyat verdiler
KahveliBirAnne Avrasya Hastanesi’ne giden var mı bilginiz var mı muayene doğum.ne kadar ya Gaziosmanpaşa da oda
linaa123 Gamzebildikkk benim doktorumun özel muaynanesi var o güneşli meydan da doğum yaptırdığı hastane acıbadem ve Yenibosna safa hastanesi anlasmalı hastaneleri yani
Hilalll28 Gamzebildikkk bu çevrede en uygun Asya sanırım canım bende yeni başladım doktorum Oğuz Güler. Aşırı aşırı memnunum. Nırmal 11 sezeryan 14
Busertas Kkaraca doğum paketi ilk zamanlar yapmak mantıklı tabi. 10 muayene 5 nst var içinde anne bebeğin ilk muayenesi tetkikler şeker yüklemesi var doktora göre paket fiyatları değişiyor 28 civarıydı sanırım en son
KahveliBirAnne goktekizuhre cnm merhana Fuat bey nasıl bir doktor peki görümcem sadece doğumu yaptı takip için gidemedi balık mi ne ona gitti ilgi alakası nasıl davranışı vs yardımcı olur musun kaç haftaliksin
KahveliBirAnne goktekizuhre yardımcı olursan çok sevinirim bu hafta içi artık domtor.olayini çözmem lazım