Testi yaptıramadım. Test günü çok normal korkutucu olmayan ama hayatımda hiç görmediğim bir olay gördüm. Normalde pek rüya tabirlerine bakmam, baksam da aman derim geçerim ama rüya tabirinde “hamile kimsenin bu rüyayı görmesi düşük yapacağına tasvir edilir.” diyordu.
Acısı umurumda bile değil ama düşmesinden çok korktum.🥺 Psikolojik olarak tamamen kendimde değilim. İyi gibi görünmeye çalışıyorum hiç bir şey yokmuş gibi ama içim acıyor. Eşim her şekilde kabul ederim bizim yavrumuz Allah’ın bir bildiği vardır diyor ama ben Allah affetsin isyan değil kabul edebileceğimi sanmıyorum. Allah korusun eğer gerçekten sendromu varsa ona bizden sonra bakacak kimsesi olmayacak. (Ne teyze ne hala ne amca ne dayı ) Kardeşleri olsa anne babası gibi bakmayacak bir süre bakacaktır bıkacaktır. İnsanlar ona garip garip bakacak. Onunla dalga geçerlerse ağlarsa ya da yaptığı bir hataya dayanamayıp ona bağırıp onu üzersem ne olacak🥺
Kafam bunlarla dolu. Cevapsız kalsın istemedim konuşma. İnşallah herkesin evladı sağlıklı olur sağlıkla kucağına alırlar. Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok acı bir durum. Yine aralıklı olarak buraya yazarım. İnşallah bir sorunu olmayacak…
umarım. 🙏🏻