Nerdesiniz anneler bi ben olamam dimi daha doğuramayan😂😂bu bebeğin geleceği yok🥵😑napcam bilmiyorum açılma nişan falan hiçbirşey yok gayet memnun beyefendi 40+2iz😁çıldırıyorum artıkın hadi bana enerci yükleyin çünki gerildim ihtiyacım var😑😏
4 trimester olan varmı😂😄
Yukarı haydi
😬😬😬😬
- Düzenlendi
Bi ben olamam ya😏formda herkes mi doğurdu anam
Papatyaaa__ belki daha iyidir ben 37de doğurdum dünyaya alışması daha uzun sürüyormuş sürekli ağlıyor o yüzden dua et sakin sağlıklı bir çocuk olması için sadece
Papatyaaa__ ben doğurmadım 29+2 😁 daha erkek bebekler geç geliyo genelde hep bunu duydum gördümm😊 sağlıklı hayrla gelsin ins
Papatyaaa__ ben de 39+3 gelen giden yok 🤣
Zeyneppp96 dua zaten ediyorum canım ama inan ki haftası dolduğu için çok zorlanıyorum artık geceler uyuyamıyorum kramplar giriyor elim yüzüm şişti ağrım fazlasıyla var baya bi yıprandım artık gezemiyorum bile sürünüyorum yani kolay geçmiyor😔😔yalancı sancı geliyor 1haftadır ama gelen yok
yenibirannis inşAllah canım aynen herkes öyle diyor erkek geç güliyormuş😏😬
Kbratis bana yakınsınız😁inşAllah sağlıklı gelsinler su nişan yalancı sancı fln varmı.?
Bnde 40 haftalık oldum gelen giden yok
Papatyaaa__ kasılmalarım oluyor
Kbratis bendede kasılma yalancı sancı var geri kalan hiçbir şey yok🥲
Papatyaaa__ ben ilk bebeğimi 41 haftaya kadar bekledim doğmadı sezeryan oldum zamanı var daha demekki annesi dua et bol bol❤️❤️
Kdry13 ah ah perişan oldum canım💕🥲inşAllah sağlıklı gelsinde önemlisi o
40+3 ten selamlar yarın doktor kontrolü var
Papatyaaa__ biliyorum canım ben 37. Haftada bile mahvolmuştum çok zor bir süreç ama doğum sonrası da çok zor yine uyku yok umarım dünyaya çok hızlı alışır
Zeyneppp96 biz bugun 40+3 hafta olarak doğduk teyzemiz zor oldu ama doğurduk hala ağrım var🥲😍
Ilknursam 40+3 bizde bugun doğduk🥲
Papatyaaa__ gözünüz aydın olsun nasıl oldu kendi sancınız mı geldi 🥰