Elifcanblt Minigininannesi tuhaf işte birde ispatlamaya çalışıyor bebegi gösteriyor bak boyu burdan buraya kadar ultrasona sığmıyor ölçülmez artık diyor . Kör şeytan dedim sustum yani
Minigininannesi Elifcanblt yol yakınken doktorunuzu değiştirin. Ben şahsen böyle birine güvenip doğum yapmazdım
bebegimveannesi_ Elifcanblt bende dün gittim 24+5 dim dün 750 gram çıktı bence sizinki de az değil ki niye öyle demiş
Elifcanblt bebegimveannesi_ ilk önce 711 gram dedi sonra da 650 700 arası diyor şimdi hangisine inanayım bilemedim ben saçma sapan birsey oldu yani
Elifcanblt yesilkahve yok hiç memnun kalmadım zaten bir daha asla gitmem, teşekkür ederim yorumunuz için 🥰
bebegimveannesi_ Elifcanblt ay saçmalamış resmen böyle bir saçmalık olur mu böyle doktorlar yüzünden biz hamileler hep sıkıntı endişe ediyoruz gereksiz yersiz yere siz müsait bir zamanda başka bir doktora görünün hiç bunlardan bahsetmeyin kilosunu falan o söylemeden söylemeyin bakalım o ne diyecek
Elifcanblt bebegimveannesi_ o kadar haklısınız ki insan parasıyla da rezil oluyor. Bebeğin yüzünü bile göremedim hiçbir yeri belli olmuyordu . Renkli usgleri yokmuş. Devlette de doktorlar da makineleri de çok kötü insanın gidesi gelmiyor soru sorunca sanki sövmüşsün gibi bakıyor. Dediğiniz yapacağım yakın zamanda bir doktora daha gidiyim bari napim😀
bebegimveannesi_ Dün gittiğim doktorun da suratına bakılmıyordu normalde özel takipliyim doktorum yıllık izinde mecbur gittim devlete kadının surat beş karış ben sormadan kilosunu bile söylemedi ayrıca bana da cm söylenmedi ebeye sordum kaç cm diye göremiyoruz dedi
Alizee Elifcanblt öyle bir şey var hakikaten. Belke ultrason makinasına göre değişiyor. Bende eskiden bir dr gidiyordum oda öyle bir şey demişti
bebegimveannesi_ Elifcanblt aynen sizde çok doğru tarif ettiniz özelde parayla rezil oluyoruz devlette de suratlarına bakılmıyor ve cidden devletin makineleri hiç iyi değil soru soramıyorsun hemen bir değişik şekle giriyorlar sert sert tavırlar herkesin burnu havada biz olmasak sanki aldığı maaşı alabilecekmiş gibi şuan yazarken sinirim tekrar zıpladı.
Bebiskosuu Elifcanblt ay gerçekten niye fl ölçüsü alıp 7 ile çarpmayı size ben mi öğretecem demediniz ya. Herkesi kör cahil salak sanıyorlar herhalde. Doğmak üzere çocuğun bile boyu hesaplanıyor çok sinirlendimmm. Tekrar gidin kontrol randevusuna söyleyin bence bunu
Elifcanblt Bebiskosuu ah bilseydim öyle olculdugunu vallahi derdim baktım doktor bir bok bilmiyor bende uzatmadim zaten çıkmak istedim bir an önce 😐
Bebiskosuu Elifcanblt yazık paranıza valla söyleyin özele gidiyoruz onlardan da çekiniyoruz bilgi alamıyoruz rezalet
Nurss12345 Elifcanblt bizim doktorumuz da her zaman verdiğim ölçüler net değil ama yaklaşık şu kadar civarı diye söyler bebek büyüyünce net bişey söyleyemiyorlar ama yaklaşık olarak söyleyebilirdi. Zaten anca 2-3 cm oynar yaklaşık söylediklerinden
Elifcanblt Nurss12345 aynen bari ortalama bisey söyleseydi ben boyu uzunsa belki kilosu ondan az mıdır diye bir düşündüm ama boyunu da öğrenemedim
Ilosunuz1 Elifcanblt tam 25 haftalıkken 785 gramdı 🙏🏻 ayrıca benim doktorum haftasıyla uyumlu dedi. Doktorunuzu değiştirin sizin piskolojisinizi bozmuş boş yere
Elifcanblt Mtubaaa valla benimde kafam karıştı benimki normal mi değil mi . Bi 711 gram dedi Bi 650 _700 arası dedi ne dediği belli değil
Mtubaaa Elifcanblt başka doktora görünün bence önemli kilo gelişim geriliği olmustu oğlumda benim takip edin 37 haftaliktim 31 haftalik gözüktü ultrasonda o haftayla uyumluydu takip edin başka doktora görünün derim
Elifcanblt bebegimveannesi_ doktor falan hastane tamamen şans işi bana da iyisi denk gelmedi sadece bir doktor dan memnun kaldım oda bana 1 buçuk saat uzak 😀 ne yapayım mecbur oraya giderim artık en azından kafamda böyle soru işaretleri olmaz
Elifcanblt Gokcemom2023 doktora kalırsa değil kadın kendinden emin olamadı 3 kere olctu sonra 650-700 gram arasi dedi nasıl ama 😀😀
64Demet64 Boyu ölcemiyor diye birsey yok olculuyor. Benim 24+2 de 700 gr 28 cm idi 28+2 de 1301 gr 39 cm idi Suan 30+3deyiz birdahaki kontrolumuz 2 hafta sonra bakalim 🙂
DevraNR1119 Elifcanblt 25 haftada bana 770 gram demişti bende baya 15 kilo falan aldım normal dedi doktorum