Civciv53 Bsrblr ay çok teşekkür ederim deneyeceğim. Aslında evde çikolata yemiştim ama olmadı. Bu sefer sıramı beklerken yiyeceğim ve vişne suyunu da içeçeğim inşallah döner 🤣
3premsesinannesi Mavidunyamm ben ocak 30 ile şubat 8 arası 12+3 ama cinsiyet öğrenemedim daha hayırlısıyla 10 ağustosta öğreneceğim🥰👼
gturlin Lawless ben bursada yasiyorum ferhan sonmez e gidiyorum klinik ilk dogumum da onda yapmistim jimerdeydi o zaman simdi klinikte hasta bakiyor tavsiye ederim cok sakin tatli bir doktordur :)
Ilba_34 Ocak 11 gibi hesaplıyoruz doğumu 17. Haftamdayım dün öğrendim oğluşum olucak inşAllah doktor ilk koyduğu gibi direk gördük açmış bacakları burdayım diyor 😂😂
Sseedd Ilba_34 benimde 9 Ocak gösteriyor 17+5 im. Hareketleri hissediyor musunuz. Nasıl bişey hissedecegimi bilmediğim için anlayamıyorum 😀
Ilba_34 Sseedd çok nadir kalp atışı gibi☺️ dün doktoruma da sordum 20 ye kadar hissetmemen çok normal dedi zaten gününün çoğunluğunu şuanlık uyuyarak geçiriyor dedi birde benim ilk hamilelik olunca 23 e kadar yolu var dedi
Sseedd Ilba_34 aynen benimde ilk hamilelik. Bazen elimi koyunca hafif kalp atışına benzer biseyler oluyor acaba diyorum o damar atışı mı yoksa bebiş mi 😀 bana da doktorum 6. Aya kadar sarkabilir hissetmen normal dedi :)
Rabdeer19 Mavidunyamm 13+2 de erkege benzettik çıkıntıyı da gördük 2 hafta daha netleşmesini bekliyoruz
gizeem93 Bende şubatta doğuracağım inşallah 12+5 dün doktor kontrolümüzde doktorum pipi gördüğünü söyledi 😊 sağlıcakla gelsin tüm bebişlerimiz
User22 Mavidunyamm bizimde 16+5 benim doktorumda 13. Haftada erkeğe benziyor dedi 🩵 bu hafta netleşir umarım.. Bizim doğumda Ocak ortası Allah nasip ederse