Atlasmom01 Bizde ocak başı bekliyoruz 14+3 de gitmiştim doktora erkeğe benziyor demişti detaylıyı bekliyorum net öğrenmek için
Aydanur06 Mavidunyamm bizde 15+3 uz 11 haftalikken kiza benziyor demisti 14 haftalikken erkek dedi degisir mi bilmem biz cinsiyet partisi yapacagiz diye kagida yazip vermişti
Hazy Mavidunyamm şubat ortası doğum yapacağım bende😇😇 daha cinsiyet öğrenemedik haftaya kontrol belki söyler doktor bakalım
Hazy Mavidunyamm şubat ortası doğum yapacağım bende😇😇 daha cinsiyet öğrenemedik haftaya kontrol belki söyler doktor bakalım
Zeynep-92 Mavidunyamm ocak ortası gibi doğum olacak inşallah 12 haftalikken yüzde seksen kiz dedi bakalım inş değişmezse 😊
GPinar Zeynep-92 ay banada %90 kız dedi 12 haftalığım ama bilemedim valla eltime 17. Haftasına kadar %80 erkek demişlerdi en son kontrolde kesin kız demişler :)
Gzdde Mavidunyamm bnde 11+5 im yarın kontrolüm var inşallah ögrenecegiz cinsiyetini 02.02.2024 de sezeryan olmayı düşünüyorum🌸
YuvarlanamayanPaanda Mavidunyamm 13 olduk 12 haftamızda ikili testte öğrendik oğluşımız olacak bir oğlum bir kızım var sezeryan oldugu için ocak ortası insallah 🎈
Reyhan3564 Mavidunyamm bende 11+5 🌸 12 Şubat gibi olacak nasipse doğum cinsiyeti 1 ay sonra öğreneceğiz inşallah 🙏
265426dilara 16haftadan selamlar ocak ilk haftaları gözüküyor 2gğn önce öğrendim kızım olucak Bir oğlum var bide kızım olucsk hayırlısıyla
gturlin Mavidunyamm saglikla gelsinler insallah🙏💙 benim de bir oglum var iki yasinda simdi 15. haftadayim bu da erkekmis kiz istemistik kismet saglik olsun hayirlisi boyleymis dedik ama iki erkek de korkutmuyor degil😅
Mavidunyamm gturlin ay sorma benimde ilki erkek buda erkek olacak bende korkuyorum. Hep kız hissediyordum. Sağlıklı gelsinler de hiç önemli değil öyle yada böyle büyüteceğiz 🤭😍
Atlasmom01 Mavidunyamm evet ilk gebelik alışveriş yapmak için heyecanlanıyorum ama net olmasını bekliyorum
ozgecemre06 Bende bugun 15+1im. Cinsiyetim yüzde 90 kıza benzetildi. Hiç bulantım kusmam vs olmadı çin takvimide erkek diyor hahhah içimede erkek doğmuştu ama önemli olan sağlıklı olması canım yavrum Nasipse 17 ocak doğumum
Mavidunyamm ozgecemre06 benimde seninkinin tam tersi. Hep kız hissediyordum erkek olacakmış ☺️ inşallah sağlıkla gelsinler🤲🏻💙💕
rabiaozcans ozgecemre06 bende hep erkek hissediyordum, herkes bana “sende erkek anası tipi var” dedi, bütün teoriler erkeği gösteriyordu ama kızım olcak inşaAllah🤰 sizede bir surpriz olabilir
Bhan93 ozgecemre06 benim doğumum da 17 ocak 🥰🫶🏻 benim de 12. Haftada kıza benzetildi. Bir kızım daha var. Bakalım cinsiyet netleşecek mi