Gnshayat16 Mavidunyamm Biz 13+5 haftalığız. İkiz bebek bekliyorum önceki muayenelerde kıza benziyor demişti bugün de yüksek ihtimalle kız olacak dedi doktorumuz. İki hafta sonra Nifty test sonucunuz çıkacak onda net öğreneceğiz galiba 😇
Gnshayat16 Gldnzylmz Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde ücretsiz yaptırdık biz. Normalde 7000 fiyat vermişti doktorumuz
YuvarlanamayanPaanda -kelebek girmeden 20 dk önve çikolata yedim soğuk su içti bacakları ayrık bir şekilde hakretliydi
rabiaozcans ozgecemre06 bende hep erkek hissediyordum, herkes bana “sende erkek anası tipi var” dedi, bütün teoriler erkeği gösteriyordu ama kızım olcak inşaAllah🤰 sizede bir surpriz olabilir
ozgecemre06 rabiaozcans bence benimde kız olarak devam edicek herkes banada sizz gibi erkek erkek diyor ama 🤗 15+1im 16yı beklıyorum ama gittiğim doktorun yanılcagınıda düşünmüyorum demekkü hislerde yanılabiliyoruz 🤗🤗
Busekose Mavidunyamm en son gün 31 ocak diyor ama 10 ocaktan sonra beklemeye başla dedi doktorum son gittiğimde 13 haftaliktik ama ne cinsiyeti tahmin etti ne de kesin birsey söyledi daha 1 hafta var gitmeme çatlamama ramak kaldı resmen 😂🤦♀️
znkara Mavidunyamm evet öyle diyorlar 😅 5 yaşında oğlum var bu da kız olsun isterim tabi öncelik sağlıklı olması ☺️
ElifKarata Mavidunyamm 12+2 yarın 2li tarama var inşallah söyler perinatoloji doktoru merak içindeyim 🥰🥰🥰
Lawless Bursa da doktor öneriniz var mı? Devlet veya özel farketmez. Bayan olması tercih sebebidir. 18+2 deyim.
gturlin Lawless ben bursada yasiyorum ferhan sonmez e gidiyorum klinik ilk dogumum da onda yapmistim jimerdeydi o zaman simdi klinikte hasta bakiyor tavsiye ederim cok sakin tatli bir doktordur :)
Busekose Mavidunyamm sormayın ya canım burnumda geziyorum resmen ama sağlık olsun yapacak bisey yok 😂🥰