Pinar0808 Gzd9410 25 haftalık mısınız? Benim doktorum kiloya takıntılı ya odaya girer girmez tartıyor beni 😀 bebek kaç gram
FatosBudak 39+2 deyim 20 kilo aldım😂 Hamilelik öncesi 55-56 kiloda şişkoyum derdim😅Hamilelikte çok farklı bir dönem😅Sağlıklı olduktan sonra bir problem yok kızlar doğumdan sonra da veririz yahu🥳
Havvaa93 SusamG Ben zaten biraz kilolu hamile kalmıştım 59 kiloydum 1.52 boyla 🙈 sonra ilk aylar biraz kilo verdim 56 indim Şuan 22 haftalık hamileyim 59 kiloyum bazen 60 umarım çok almam. İlk gebeliğimde kilo vermek çok zordu zaten. Ama bebeğim gayet iyiymiş şükür
filialunae Sebahat25 İlk 3 ayınızda mısınız? Ben de korkuyordum kayınvalidem de son aya kadar kusmuş ama ben de öyle olmadı çok şükür ikiz benim iyi beslenmem lazımdı. Bulantı önleyici ilaçlar işe yaramıyor mu sizde?
Sebahat25 filialunae yok yaramadi Iki oglumdada dogdugum gun bitti kusmam bnde kaynananiz gibiyim ama bunda kusma sayim cok
Nursena2023 Bahfer_urun 20. Haftalarda kaç kilo almıştınız acaba .. Ben yarın tam 20 olacağım bugün sabah tartıldım 700 Gr almışım başından beri . Bir ara 1 kg fazla çıkıyordum. Acaba bende 8 10 kilo arası ile bitirebilir miyim ki🤭
betulbeyaz Happymomelif yaaaa evet🥹 şimdiden başla dikkat etmeye gerçi kilo alımı duruyor bi süre sonra beni 10 kiloda durduran ne oldu bilmiyorum pek ama😇😇 öncesinde sigara kullanıyordum hamileliğimi öğrendiğimden bu yana içmedim o da iştah artışı yapıyor tabiii kilolar boşuna alınmıyor
Eebb SusamG 37+0 15 kilo nasıl 1 ayda 3 kilo aldım bılemıyorum oysa aynı yıyorum az da yemiyorum çok ta yemıyorum diğer aylarla aynı bılemedım
Sadeceelmas Hjilhn 1 haftadır yapıyorum kilo vermeye yönelik değil ama diyetim sadece kilo aldırmıyor