mervekocogl 25+4 haftalık olduk, 2 kilo aldım. Bu aşamadan sonra çok alınıyor diyorlar. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak 🥲
filialunae Sebahat25 İlk 3 ayınızda mısınız? Ben de korkuyordum kayınvalidem de son aya kadar kusmuş ama ben de öyle olmadı çok şükür ikiz benim iyi beslenmem lazımdı. Bulantı önleyici ilaçlar işe yaramıyor mu sizde?
unvr SusamG 23.haftamdayım ve 3 kilo aldım. korktum alında problem mi var diye doktorum çok iyi ilerliyosun dedi kuzumun gelişimi kilosu haftasına göre önde gidiyor çok şükür
Cey_Cey_ Pinar0808 yok artık ben o aylarda çoktan on kiloyu devirmiştim şey dermişim doktoruna söyle abartmış biraz 🤣
Pinar0808 Cey_Cey_ bi sürü şey saydı işte kilo alırsan tansiyon çıkar şeker çıkar sonra zayıflaman zor olur vs.napalım canım elimde değil ki ☺️
Faydogan Dilankvk canım bence onlar başta kilo verenler mide bulantısı vs yüzünden. Ben hiç mide bulantısı kusma yaşamadım hiç kilo vermedim hep üstüne koyduğum için 30 haftada 10 kilo aldım örneğin bana göre yanlış hesaplanıyor bu kilo işi🙃