gul-lale1 Kivircikkuala innovite de güzel predictor erken gebelik testi ve productor da iyi. Diğerlerine pek güvenmiyorum açıkcası
Mebus Kivircikkuala canım hamile olabilirsin ben yumurtlamadan 10 gün sonra 10 liralık bi kaset testle öğrenmiştim çok silikti erken gebelik alıp yaptım hemen onda negatif çıktı kan verdim beta 26 ydı erken testlere güvenme yani
Parlakk Ceos0403 4 gün gecikmisti ben adet olucam diye bekliyordum çünkü olsaydı erken gebelik testinde çıkardı diye düşündüm hep
Kivircikkuala elvangnc olmadım henüz ama olurum heralde beta 0 bide eğer ikinci kez yumurtladıysam geç gelebilir
elvangnc Kivircikkuala benjmde bugun oldu olucam hayirlisi ilsun hepimiz icin Allahtan umut hicbir zaman kesilmez
kalorisizpatates Kivircikkuala bide adetin geçmesini bekle bakalım yavrum belki geç döllenmedir nihayetinde daha adet olmadın
Kivircikkuala kalorisizpatates saçmalama kız öyle şey mi olur 😃 erken gebelik negatif kan negatif daha umut edecek birşey yok
Betus19 Olmazsan umut var benimde senin gibi testte çıktı kanda 0 , olmadım içine kurt düştü 2 gün sonra kanım 9 çıktı şuan 14 haftalık olduk hiç belli olmaz bu işler 🙏
Ceos0403 Kivircikkuala böyle söyleme canım Allah sevdiği kulunu sınarmış uzatıyorsa süreyi güzelleştirmek içindir sen umudunu kesme🫶🏻😇
Kivircikkuala Ceos0403 çok zor artık kalbim kaldırmıyor kimsenin hamile olduğuna sevinemez hale geldim kalbim katılaşıyo😭