aysenuroztunc Kivircikkuala ne desem bilemiyorum ki yavrum alıştık zaten negatif görmeye rabbim hayırlısını versin yarın aşura günüymüş instagramda görmüştüm edilen dualar kabul oluyormuş bol dua et yarın bende Meryem suresi falan okumaya düşünüyorum reglim biterse
elvangnc Kivircikkuala deme oyle umut kesilmez Allahtan en hayirlisini gonlunden gecen eyler insallah🙏🏻
Esra_Omer_21 Kivircikkuala canım stres yapma üzme kendini kan sonucu bekle hayırlısı olsun inşallah ❤️
Esra_Omer_21 Kivircikkuala Rabbimden umut kesilmez bekle canım bide bisey sorucam hiç catlatma iğnesi vs oldun mu sen
Kivircikkuala Esra_Omer_21 yok olmadım benim o şekilde sorunum yok çok şükür oluşup Çatlıyo tüpler tıkalı çıktı oda yeni açıldı sadece sol
Esra_Omer_21 Kivircikkuala rahim flmi üstüne hamile kalani çok gördüm sende sonucu bekle canim eğer olmazsa bile rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah bitanem😘
Parlakk Ben ikinci çizgiyi göremedim ama görenler olmuş size diyeceğim erken gebelik teslerine çokta güvenmeyin bende adete 3 gün kala yaptım negatif çıktı adetim geçince normal testle hamile olduğumu öğrendim
Kivircikkuala Parlakk buradaki attığım normal test hayalet çizgi var sonra netleşti zaten ama erken gebelik negatif çıkınca hepsini attım
Mebus Kivircikkuala canım hamile olabilirsin ben yumurtlamadan 10 gün sonra 10 liralık bi kaset testle öğrenmiştim çok silikti erken gebelik alıp yaptım hemen onda negatif çıktı kan verdim beta 26 ydı erken testlere güvenme yani
gul-lale1 Kivircikkuala innovite de güzel predictor erken gebelik testi ve productor da iyi. Diğerlerine pek güvenmiyorum açıkcası
Parlakk Ceos0403 4 gün gecikmisti ben adet olucam diye bekliyordum çünkü olsaydı erken gebelik testinde çıkardı diye düşündüm hep