Ceos0403 Kivircikkuala test aldım şimdi 1 saat sonra yapayım sıvı almadan uyandığımdan beri almadım ama idrara çıktım
16eda16 Kivircikkuala bende 2 gün önce erken test yaptım ama çıkmadı benimde 12. gün oluyor bugün akşam bende yapacağım test böyle sanki adet olacak mışım gibi akıntı vs de yok ama hep birşey geliyor gibi oradan kısmet allah gölümüze göre versin inşallah ya
16eda16 Pamuk benimde çatlama gününü sayarsam 12. günmüş bugün akşam test yapayım bari varsa silikte olsa görürüm heralde sanki adetim geliyor gibi yaa akıntı olur ya bi bakıyorum birşey yok kısmet
Blackkcat Kivircikkuala sakin ol canım Allah yüzünü güldürsin inşllah,bu ay olmasa bile elbet olacaktır en hayırlı zamnxa gelsin,hadi inş hayırlı zaman bu ay olsun
16eda16 Pamuk evet akıntı gibi var ama bel ağrım yok şuan ara ara sızı lar gelip gidiyor ama erken gebelik yapacağım bende inşallah vardır :)
Deletedmom_85 Kivircikkuala canım bende kıl kadar gördüm sanki. Zaten kan vermişsin inşallah pozitif çıkar haber et
Blackkcat Kivircikkuala aa ne zaman yaptın,canım kendini darlama sakın Rabbim elbet verecek sınavın bu senin diğer aylarda Allah nasip edecek inşallh🤲🏻
Seymamemektar Kivircikkuala canım döllenmeden 11gün sonra hormon salgılanmaya başlıyo zaten sonra o idrara geçecek hale gelecek deee falan filan erken testlere çok güvenme kan testini bekle bakalım inşallah en hayırlı zamanda gelecektir dualarım seninle ❤️