myangelson Kivircikkuala offf şimdi bu sağlık ocağı da geç çıkar baya sonucu en sinir olduğum durum bizimki önceden enabiza dusmuyordu ertesi gün doktor onayliyordu öyle düşüyordu simdi gece düşüyor seninki de öyle olur eğer doktor onayı istemiyorsa sistem
Ceos0403 Kivircikkuala test aldım şimdi 1 saat sonra yapayım sıvı almadan uyandığımdan beri almadım ama idrara çıktım
Kivircikkuala Pamuk aşkım hastane bize çok uzak 🥲 ondan sağlık ocağına vermeye karar verdim özele de verecek param yok 🥲
16eda16 Kivircikkuala hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :)) benimde ayın 16 sında çatladı test yapsam çıkar mı acaba 26 haziran son adet tarihim 21. gün çatlama gördüm ben ama erken mi acaba daha
Kivircikkuala 16eda16 valla kuzum inan bilmiyorum düne kadar benim de negatifti daha kesin birşey yok kan sonucu çıkınca görcez ama inşallah vardır . Kaç günde bir adet olduğuna göre değişir benim bugün yumurtlamanın 11.günü kuzum
Pamuk Kivircikkuala Ben sana demiştim umudunu kaybetme ben 11. Günde seninki gibi silikle öğrendim beta 9 du ;)
16eda16 Kivircikkuala bende 2 gün önce erken test yaptım ama çıkmadı benimde 12. gün oluyor bugün akşam bende yapacağım test böyle sanki adet olacak mışım gibi akıntı vs de yok ama hep birşey geliyor gibi oradan kısmet allah gölümüze göre versin inşallah ya
Kivircikkuala Pamuk kan verdim bakalım kaç çıkcak 🥹 yada varmı çünkü innovita birisine yalancı pozitif çıkarmış az önce yazdı moralim bozuldu
Pamuk Kivircikkuala Sağlık ocağına sor hangi hastaneye gidiyor kanlar.Ona göre öğleden sonra hastanenin Web sayfasından öğrenirsin. Ayrıca burda prodoctor test hep yanlış pozitif veriyor dediler bende hep doğru pozitif verdi. Güzel düşünelim.
16eda16 Pamuk benimde çatlama gününü sayarsam 12. günmüş bugün akşam test yapayım bari varsa silikte olsa görürüm heralde sanki adetim geliyor gibi yaa akıntı olur ya bi bakıyorum birşey yok kısmet
Deletedmom_85 Kivircikkuala canım bende kıl kadar gördüm sanki. Zaten kan vermişsin inşallah pozitif çıkar haber et