avakadominigi Blueberry0 19.haftadan sonra bi anda bişey oldu bana ilk gebeliğim ve erkek annesi olucam.🤭
Nursena2023 Silayldz Benim ilk iki gebeliğimde karnım çok çok küçüktü. Hatta 8 aylıkken bile belli değildi resmen . Şuan 3. Hamileligim son 1 haftada birden çıktı 😁
Gzz19 Blueberry0 20.haftada bir anda çıktı 🤍 bebeğin gelişimi iyiyse hiç takma benimde herkes psikolojimi bozmuştu hiç karnın yok diye 😂
Asilleyla Blueberry0 benim karnım ikinci aydan cıktı üçte belirli hale geldi su an 18+4 deyiz dışardan baya belli sanırım iç karnım oldukça küçük
Linaa90 Blueberry0 benim hemşirem oğlan karnı diyor ama kız:D ayrılan çok çıkmasın ki çatlamasın 🌸20. Haftada çıkmaya başladı benim ki
mmirzamm Busbusd1 benimde aynı öyle ya şuan 9 haftalık ama ilk oğlumun dört beş aylık hali gibi kilolu hamile kaldım ondan heralde
Dolphin16 mmirzamm aynen bende ilk oğlumda zayıftım 5 aya kadar karnım yoktu şimdi ikinciye hamileyim kilolu hamile kalınca hemen daha bi aylıkken belli oldu 🤦♀️ şimdi 3 aylık oldum ama 5 aylık gibiyim 😁
mmirzamm Busbusd1 benimde aynı öyle ya şuan 9 haftalık ama ilk oğlumun dört beş aylık hali gibi kilolu hamile kaldım ondan heralde
mmirzamm mmirzamm Dolphin16 siz kaç kiloyla hamile kaldınız ben 73 ilk oğlumda doğuma gittiğimde bile 70 kiloydum şuan hayatımdaki en yüksek kilomdayim 😏
8mucizem8 Legocene bol su içtiğim için birde tuzlu şeylerden oluyor demişlerdi ben hiçbirşey yemesem bile şişkinlik vardı yani 😅
Dolphin16 Blueberry0 ilk hamileliğimde 5 aya kadar karnım yoktu sonradan çıktı şimdi ikinciye hamileyim hemen daha bi aylıkken belli olmuştu şimdi 3 aylığım ama 5 aylık gibi duruyorum 🤦♀️
mmirzamm Dolphin16 Cinsiyeti ogrenmediniz deilmi ben de bı korku bı heyacan sağlıkla gelsin kuzular ama ilki erkek olduğu için kız istiyorum ama hislerim erkek 😏😁
Busbusd1 mmirzamm ben ilk bebeğimde 70 kiloyla Doğuma gitmiştim bu seferinde 60 kiloyla hamile kaldım
Dolphin16 mmirzamm walla ben ilk hamileliğimde 65 ile hamile kalıp 98 ile doğuma girdim . Şimdi 75 ile hamile kaldım 3 aylık oldum 82 kilodayım ama iki haftada vermişim herşeyden tiksinmeye başladım şimdi 79 kiloyum bakalım kaçla doğuma gitcem 🤪🤪