MineHoroz Benim daha 7 haftalık ama karnımda inanılmaz şişlik var hiçbir kıyafetim olmuyor ve sadece 2 kilo almama rağmen 10 kilo almış gibi hissediyorum
Legocene 8mucizem8 benimde 8. Haftadan itibaren karnım 8 aylık gibi geziyorum şu an 11+4 ama asla hala şişkinliğim geçmiyo
8mucizem8 Legocene bol su içtiğim için birde tuzlu şeylerden oluyor demişlerdi ben hiçbirşey yemesem bile şişkinlik vardı yani 😅
MineHoroz Fatos43 bende anlamadım ödem attırıcı şeyler de yiyorum ama normal diyor herkes göğüslerim de çok şişti çünkü ellerim ayaklarım da şişiyor
piyanoogrtmnanne Blueberry0 17. Hafta 3 kilo aldım, karnım sivri ve büyük … uzun boylu olduğum halde hamile olduğum belli . Çarşıda pazarda hanımefendi yüklüsünüz galiba diyip dayılar yer veriyor 😂😂
Fatos43 MineHoroz aynı aynı sütyen pantolon hiçbir şey olmuyor şimdiden alışveriş yapayım diyorum bu sefer de ilerde daha çok şişersem olmazsa diye çekiniyorum
Marry50 Ben 32 haftalığım ama görüntü yok yani cok az bir karnım var sende öylesindir belki iç karnınla alakalı bu durum
imrn_smsk hilalcavdar87 googleye happy kids yada happy mom foto yükle yaz sonra mutluresim linkine tıkla resmi yükle kopyala sonra buraya yapıştırıyon canım🥰😅
Aseleft Nazlicann0 ben şu an 36 haftalik hamileyim, 12 haftalıkken kız diye tahminde bulunmustu doktorum kızım olucak insallah 🥰
Buhara Blueberry0 normalde çok zayıfken bile biraz göbüşü Olan bir insandım ona rağmen altıncı ayda bile çok belli değildi sonra başladı :)
Silayldz Biz de şuan 28 haftaligiz ama öyle karnım çıkmadı nornal mi bende bilmiyorum hareketleri bile çok yavass kız bebek 😍
Nursena2023 Silayldz Benim ilk iki gebeliğimde karnım çok çok küçüktü. Hatta 8 aylıkken bile belli değildi resmen . Şuan 3. Hamileligim son 1 haftada birden çıktı 😁