Sekara Bizim yüzüstü yatıyordu sanırım o yüzden göremedi bi de bizim doktor biraz geç söylüyormuş sanırım bir sonraki kontrolde anca öğreneceğiz 😂
Blueberry0 Sekara Benim de ilk, o yüzden cinsiyeti hiç umursamadım ama en baştan beri erkek hissediyordum. Ama ilk zamanlar aşırı bulantılarım olduğu için kız düşünmüştüm. Erkek bebek hamile olanlar daha rahat geçiriyor bulantısız mis😄
Sekara Blueberry0 benim ilk 3 ay hiç bulantım olmadı 3 aydan sonra bulantı iştahsızlık başladı sanki hamile yeni kalmışım gibi 😂
Mlksezr Blueberry0 bulantının cinsiyetle bence alakası yok ilk çocuğum erkek bulantıdan öğütmekten lavaboda yerlerde sürünüyordum çok kötüydü ikincisi kızdı onda da oldu bulantım 😬🙃
Elif_56 Blueberry0 yok valla ben 15 . Haftaya kadar bulantı çektim şimdi şükür yeni geçti bende cibsiyetimi yeni öğrendim erkek bebek annesiyim sürüyor baya yani bulantı 😂😂
Yelizbilir Blueberry0 bende 18 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz gerçekten hiç mide bulantım olmadı 😂
Aynurum Blueberry0 Biz 23 ten gün topluyoruz canım hic kilo almadım ve hic çıkmadı karnım. Bana göre sanki fadif bi var gibi ama inanıyorlar gebe olduğuma 🤭 Çok önemseme istemesende çıkacak ilerleyen haftalarda. Saglicakla buyusun inşallah
Yenibirannee Blueberry0 ilk gebeligimde net olarak 5. Ayima girdiğimde hamile olduğum belli oluyordu simdi 2. Gebeligim 12. Haftadan beri belli oluyor. Sanirim önceden de birazcık gobusum vardi 🤭🤭🤭
Youngmotherr Blueberry0 19dan sonra çıkmaya başladı şuan 37+2 yim göbeğimden kalkamıyorum bir de aşağı düştü bebek kanalda diye çok can yakıyor yürürken😕 doğsa da rahatlasamm
hopefortomorrows Blueberry0 ilk trimester bittikten sonra bir anda fırladı. 62 ile hamile kaldım. Şu an 60 kiloyum. 17+4 ama resmen kocaman oldu biranda çıktı ortaya.
Fereh2000 Blueberry0 3 ay geçtiğinden beri belli oldu🙃 bi de 52 kiloyla hamile kalmışdım. Kızım olucak. Karnım hep kendini belli etdi🙈
8mucizem8 Blueberry0 hamile kaldığım günden beri sürekli karnımda ödemden dolayı şişkinlik vardı o yüzden pek anlamadım şuan 20. Haftadayız hala karnım çok çıkmadı ama şişiklik çok
Legocene 8mucizem8 benimde 8. Haftadan itibaren karnım 8 aylık gibi geziyorum şu an 11+4 ama asla hala şişkinliğim geçmiyo
seizetheday Blueberry0 ilk gebeliğimde 7 aydan sonra çıktı şuan 3 aylık gebeyim var biraz ayva göbek 😂 cinsiyetle alakası yok bence gerçi şuan cinsiyeti bilmiyorum