Blueberry0 Kızlar 16+5 hamileyim. İnternette vs görüyorum kimisinin bu haftalarda karnı kocaman cidden, bende daha hiçbişey yok😂Bebeğin cinsiyetiyle bi alakası var mı bu durumun? Karnınız ne zaman çıkmaya başladı sizin😊
Aynurum Blueberry0 Biz 23 ten gün topluyoruz canım hic kilo almadım ve hic çıkmadı karnım. Bana göre sanki fadif bi var gibi ama inanıyorlar gebe olduğuma 🤭 Çok önemseme istemesende çıkacak ilerleyen haftalarda. Saglicakla buyusun inşallah
Sekara Şuan ki kilo ve yeme durumuyla da alakalı olabilir bence, bende direkt çıkmıştı normalde baya zayıftım ama
Blueberry0 Sekara ben 59 kiloydum hep almamışım da hiç kilom aynı. Sadece kıyafetlerim dar geliyor sıkıyor giyemiyorum, ama karnım hiç yok dümdüz😄
Sekara Haftalarımız da aynıymış 🌞ben 53 ile hamile kaldım ilk iki ayda 59 oldum şimdi kaldım o kiloda ne iniyor ne çıkıyor 😂
Blueberry0 Sekara Ben hiç almadım 59 dum hep halen 59um. sadece kıyafetlerime sığamıyorum ama karnım yok😕😂
Blueberry0 Nur-kaynak Ahahshah kişiden kişiye göre değişiyor demek ki ama cinsiyete göre diyen de var 😂
Aksoyirm_27 Nur-kaynak benim de öyle ya oğlumda öyle oldum şimdi de kıza hamileyim normal mi yani 25 haftalığım ama kimse anlamıyor hamile olduğumu.
Masal-10 Blueberry0 İnanır mısın benimde öyle 63 kilo hamile kaldım suan 15.hafta 64 kiloyum yani 1 kilo almışım ama sanırsın 5 kilo almış gibiyim hiç bir şeyim olmuyor vücudum mu yayıldı nedir anlamadım
Blueberry0 Sekara 2 ocak görünüyordu ultrason kağıdında , sağlık ocağındaki hemşirem de 10 gibi demişti . Dr net bişey demedi😄
Eymenmoms Sekara merde yazıyor tarih ben göremedim eskiden bu uygulamada vardı tahmini doğum tarihi şuan yok
Blueberry0 Sekara 15 te gittiğimizde aşırı hareketli göremedim ama kız gibi dedi 16 da netleşmişti zorda olsa durmuyor yerinde hiç 😅 Sizinde mi öyle 🩷