yslnrsh Artık ağlayacağım deli gibi uykum var ama sıcaktan uyuyamıyorum benim gibi olanlar burda mı 😃😃 30+3 sanırım normale göre daha da sıcak hissediyorum
YigitPoyrazMomm yslnrsh 19 haftadan selâmlar dün tetonuz aşısı vuruldum daha çok bir yanma geldi vee vee havalar aşırı sıcak yatamiyorum😂
Pnr_KMRC1 yslnrsh al bendede o kadar her yerimdem alevler atıyorum 🫥 10 dk uyusam hemen uyanıyorum çok zor ya napıcaz böyle bilmiyorum allah yardımcımız olsun🫶🌸
1prensesannesi_ yslnrsh 35 haftalık hamileyim ne nefes alabiliyoruz ne sıcaktan yatabiliyorum uykum var ama uyuyamiyorum içim sıkılıyor bunaldım 🥵😥
YigitPoyrazMomm yslnrsh Çok teşekürler güzel morel oldu hemde ne ağır hala yanıyor bazen duruyor ama acısını derinden hissetiriyor😂😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun zaten sıcaktan bitiyorduk tam bittik 😂😂
Pnr_KMRC1 yslnrsh benimde öyle bide uyuyamayınca sinir geliyor pamuk gibiydim hiç sinirlenmedim hamilelik boyunca sıcaklardan sanırım 🫣💐
siyahoxygen1 yslnrsh 32+4 selamlar buralarda ateş ediyor geceleri uyku yok sürekli tuvalete git gel😂 günlük 3 4 saat anca uyuyabiliyorum🌼
Nurozi yslnrsh 37+4 den bildiriyorum , buralar yangın yeriiii 😁aşırı sıcak hava, hormonal yangınlar, ayak yanması, bebek tekmesi 😂 Rabbim yardımcımız olsun, haftaya doğum inşallah
yslnrsh para toplayıp birbirimize klima alalım rahat rahat uyuyalım doğum yapan yapmayana göndersin 😃
Vaveylaanur yslnrsh ah ahh valla çok zor bi tam dalıyorum pat zombi gibi ayaktayım bi dediğiniz gibi hiç uyumadan sabah ediyorum ama gündüz horul horul uyuyorum anlamadım gitti 😁