Rehberlikciniz28 37+2 haftalık gebeyim doktor bugün bebeğin 2 hafta geriden geldiğini belirtti bu durumu yaşayan arkadaşlar öneride bulunabilir misiniz?
annesininkelegi Rehberlikciniz28 3 haftadan fazla olmadıgı sürece sıkıntı yok dedi doktorum. Bziimde öyle şuan 37 yim
Egeminannesi Rehberlikciniz28 hiç bsy olmaz korkma benim oğluma bı ay geri kalmış dediler sonuç 2buuck kilo doğdu gayet de saglikliydi kuveze bile almadılar
bombshell Rehberlikciniz28 benim de oğlum 2 hafta gelişim geriliği ile 38+6 da doğdu 2760 gr 50.5 cm. Hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükürr sonra çok çabuk toparlıyorlar korkmayın doğum yaklaşmış zaten☺️
Rehberlikciniz28 tubimom benimkinin genel değerleride öyle kafa ölçümü 35 hafta ile uygun kemik yapısı falan en son 3 hafta önce 2479 kiloydu 3 haftador benden hiç beslenmemiş gözüküyor
tubimom Rehberlikciniz28 ya bende hiç kilo almamışım son iki aydır ama daha zaman var sabahları yumurta yiyin süt için kaşar peyniri yiyin ceviz yiyin meyve tüketin kendine gelir bide benim doktorum bir vitamin verdi bu geliştirir dedi
Rehberlikciniz28 bombshell insan korkuyor ister istemez hiç kilo alımı olmadığından dolayı inşallah bir sıkıntı olmaz
Eflpsln Haftadayım doktor 1 hafta geri görünüyor gelişimi dedi sizce ciddi bi durum mu ve bu gerilik neden oluyor beslenmemden kaynaklı mı yoksa kansızlık felan mı :(