Herseyguzelolsun7 Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum, endişelerim azaldı çok sağ olun🙏🌸 Hepimiz sağlıkla geçirelim bu sürecimizi inşallah 💜🙏
Herseyguzelolsun7 Mewosss inşallah hepimiz hemencecik atlatırız bunları, öneriler arasından tuzu ile soğuk suya batırmak çok iyi geldi bana deneyin isterseniz
zulalckmk Herseyguzelolsun7 benim de aynı şekilde sıcaklar çok etkiledi 26 haftadan itibaren başladı benim ki ve çok ayakta kalmaktan kaynaklı
Mavidunyamm Kukulikukuli12 Ay bişey dicem ya yaza hamilelik denk gelince insan daha çok ödem oluyor sanki değil mi. Bende oğlumda son 3 ay yaza denk geldi ayaklarım ellerim çok şişmişti. Bakalım bu hamilelikte kışa denk geliyor öyle olacak mı 🤣
Kukulikukuli12 Mavidunyamm benı de öyleydi. İlk hamilelikte son 3 ayım yaza denk geldi eylülde dogum yaptım. Ayyyy cok fenaydı sıcak sıcak dıye agladıgımı bilşyorum 🤭 Şimdi 22 haftalık hamileyim ooooo mayoyla olunca bile kimse hamile oldugumu inanmıyor hiç bir yerim şiş değil 😄 Bence son aykar ve yazla alakalı bir durum 🤭
Dolis geçen sene Eylül’de doğum yaptım. Ayaklarım 4 .aydan itibaren şişti doğuma bu şekil gittim . Tekrar gebelik düşünüyorum aklıma geleen tek şey bu odemler oluyor
Mavidunyamm Kukulikukuli12 Aynı şeyleri yaşamışız resmen 🤣 bende ekimin basinda doğum yaptım temmuz Ağustos cehennem sıcağı gibiydi. Ama şimdiki hamileliğim kışa denk geliyor çok şükür 🤭🤣