Herseyguzelolsun7 Merhabalar, 2 gündür ayaklarım şişti. Öncesinde hiç yoktu incecikti, bu kadarı normal mi acaba? Korkuyorum açıkçası Tansiyonum normal
Mutluemos Herseyguzelolsun7 benim ödemim bebeğime bile geçmiş doğum sonrası acilen 2 alerji iğnesi yaptılar 1 gün sonra doğum olmasa gerisini sen tamamla ….. Allaha şükür ki doğdum gittiğim lanet olası doktor da hersey yolunda diyip duruyordu ne olur sen ihmal etme
Sibelsamet_64 Herseyguzelolsun7 benimde şişiyor bacım hatta altları aciyo normal ayakta çok mu durdun
Kukulikukuli12 Herseyguzelolsun7 ayaklar tombiş tombiş 🤣 kız benım ilk hamileliğim son 3 ayım yaza denk gelmişti bu ne ki Benımkiler bildiğin dev ayak olmustu 🤭🤣 ben ayagımın normal halini unutmuştum. 38 giyerken 40 olmustu düşün o bile sıktıgı oluyordu 🤭
Eybikk Haftamız aynı benim de sağ ayağım 2 gündür deli gibi ödem oluyor aynen böyle ve üzerine basamıyorum sabahları ayağımın altı sancıyor
Mavidunyamm Kukulikukuli12 Ay bişey dicem ya yaza hamilelik denk gelince insan daha çok ödem oluyor sanki değil mi. Bende oğlumda son 3 ay yaza denk geldi ayaklarım ellerim çok şişmişti. Bakalım bu hamilelikte kışa denk geliyor öyle olacak mı 🤣
Lafayette Herseyguzelolsun7 tuzu azaltın,bide uzanın ve ayakları yukarda tutcak sekilde bise koyun,yatarken de ayakaltiniza yastik neyin koyun yukarda kalsin ayaklar,bide semizotlu yogurt tuketin ödem atar,gecmis olsun
Slnaycn Herseyguzelolsun7 ben çok yürüdüm yoruldum ve az su içtim geçen hafta ve ayakalrim aynen böyleydi. İki üç gün uzanıp suyu arttirdim indi şişliği 😌
EUEUEU Herseyguzelolsun7 canm benmde ilk hamıleıgımde son haftalarımda böyle şişmişti ayaklarım bilek yerlerım görnmuyordu terlıkle geziyordum hep ama bi sorun olmamsıtı dogumdan sonra gitti bol su içi yukarı koyarak dınlendr ayaklarını
tugcezengin23 Herseyguzelolsun7 inanki senin ayakların yine iyi ben kendi ayaklarımı atsam ödün kopar bende 37. Haftamdayım ve aynı sorunu yaşıyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor
tugcezengin23 Herseyguzelolsun7 bence atarsam korkarsın😅😅 korkma kuzum geçer inşallah son haftalar her haliyle zorluyor
1prensesannesi_ Herseyguzelolsun7 canım aynen benim de öyle inşallah hamilelikten sonra gider şişlikler 😖
Almilosum Herseyguzelolsun7 son zamnlara dogru normal benimde aşırı şişiyordu hatta sizinki benimkine göre inik bile. Dogumdan sonra geciyor