merve1650 İkili tarama testi nerede yaptırdınız özellerdr fiyatlar nasıl devlette yaptıranlar varmı kızlar
Efuli53 merve1650 devlette arkadaslarm yaptırdı ucretsız ama özelde 1haftada sonucu alıyorsun devlette 3hafta sonra sonuç.
mutlulanne55 merve1650 Ben de pazartesi özelde yaptırdım ikili test 75tl +15 tl muayene pazartesi cikicak sonuç
260814 Efuli53 devlette yaptırdm 3 hafta sonra değil yanlışınız var 10 gün sonra alıosunuz btn devlet hastenelerinde aynı
260814 semrakarahan Alla allah 10 gün sonra gidip aldm hatta diğer arkadaşlarımda aynı şekilde 10 gün sonra aldı sonucu
Dilan_1 merve1650 semrakarahan ben daha ye yaptrdm devlete 10 gn sonra diyorlar ama onlar basından sagmk için diyo ben yaptrdm internet bktm takip nosumdam 3 gün sonra ckmstı sonuc
Efuli53 260814 bz zonguldaktayız bizim burda kanlar alınıp ankaraya gönderiliyor sanırım. O yüzden gecikiyor olabilir
260814 Efuli53 Bnde istenbuldaym Burdada alınıp gönderiliyormuş belki şehir olarak değişiyordur bilemedim 🤷♀️
260814 Dilan_1 evet ainn öle 3 gün sonra sonç düşüo ama bana hiç bir takip numarası vermemişlerdi normalde veriolarmış mecbur 10 gün bekledim sonra dalga geçer gibi unutmuşuz dendi bana
Seda54 Dilan_1 nerden baktın canım benimde Pazartesi çıkacak ama internetten bakılıyorsa bende bakayım
Neylin Efuli53 baktım iki yerde şubesi varmış ve ikiside bana çok uzak maalesef :( çok teşekkür ederim
efsanee_ merve1650 özele gidiyorum haftaya devlette ikili taramaya giricem. Aynı işlem orda da yapılıyor sonuçta 🤷♀️
Neylin efsanee_ devlette her hastanede yapılmıyormuş mesela Avrupa yakasında Kanuni’de varmış ve direk gidilmiyormuş dedi bugün biri 😳🤷♀️