Kediannesi1 Teslimenursevil keseye daha 1-2 hafta var sabır inşallah doktor kese yok falan der korkmayın 5 haftadan önce görünmüyor
Teslimenursevil Deletedmom_85 inşallah başından beri senden umutluyum diyordun inşallh dediğin gibi olmuştur yarın 10 gibi vericem
Teslimenursevil Kediannesi1 direk doktora gitmem zaten ne zaman beta 1500 2000 olur anca o zaman giderim
Annemveben Teslimenursevil bende ağustos tüp bebek başlayacaktık mayıs ta hamile kaldım doğal bu ay düşük yaptım herşeyin hayırlısı Allah gönlünüze göre versin emeklerinizi boşa çıkarmasın
Egelikiz @Teslimenursevil insaAllah hayırlısıyla yarın buraya hamileyiiiim 😍diye post açarsın canım hayırlı güzel sonuçlarla gel bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana 🤲🏻❤️❤️🥰
Teslimenursevil Annemveben rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın çok çaba veriyoruz rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah🙏🏻
Lafayette Teslimenursevil 6.gun cok erken o aparatlarla, kan tahliliyle net ogrenirsiniz. Ben de tuple hamile kaldim 20.gunde bi deneyelim cift cizgi gormedim demeyeyim dedim ,inanirmisiniz gostermedi ,halbuki hamileydim:)