Teslimenursevil Sabah negatif görüp az önce yaptığım testte varla yok arası çizgi benden başka gören vardır umarım
Kediannesi1 Teslimenursevil ay inşallah vardır gerçekten çok stres oldunuz yüzünüz bir an önce gülsün sevincinizi doya doya yaşayın inşallah
isis00 Teslimenursevil sizde mi yarın vereceksiniz diğer konuda da vardınız sanırım. Kaçıncı gün sizin yarın?
Teslimenursevil 1melekannesi3858 erken gebelik canım sabah yapmıştım ilk idrarla çıkmamıştı bugün çok karnım ağrıdı yapayım tekrar dedim sonuç böyle inşallah vardır
1melekannesi3858 Teslimenursevil var var allahin izni ile canım testine göre yüzde yüz var yani ama yinede tam bisey diyemem
1melekannesi3858 Teslimenursevil aynen öyle canım Rabbım gönlüne göre versin Rabbım kucağını doldursun inşallah
Deletedmom_85 Teslimenursevil senin tuttu hissediyorum inşallah öyledir canım ha gayret az daha sabır.. Ne zaman vereceksin kan ?
Teslimenursevil Kediannesi1 inşallah canım benim artık buraya bende hamileyim diye yazabileyim inşallah
Kediannesi1 Teslimenursevil yazacaksınız inşallah ilk zamanlar inanılmıyor ama bilginiz olsun acaba gerçekten hamile miyim olacak kalp atışı için de acele etmeyin araştırmayın 7-8 haftalarda duyarsınız onu beklemek daha zor çünkü 😀
Kediannesi1 Teslimenursevil yarın tüm gün kan sonucunuz için takipte olcam gerçekten kendimde bu kadar heyecanlı değildim
Teslimenursevil Deletedmom_85 inşallah başından beri senden umutluyum diyordun inşallh dediğin gibi olmuştur yarın 10 gibi vericem