Abcc-1 Hilalgurce arkadaşlar her şeyin aşırısı zarar günde 10 tane içmiyorsanız böyle şeylere kulak asmayın derim her konuda
Nazalex Hilalgurce aynı doktor korona için türk genlerine saldıramaz korkmayın demişti 😂 videoları var bakabilirsiniz açıklamasına
Denizinci Hilalgurce ben bu adama hiç Güvenmiyorum . O kadar toksik bir çağda yaşıyoruz ki . Genetik hastalıkların , otizmin, kanserin vb yaygınlaşması çok normal artık. O yüzden sadece bir besine suçu atmak saçmalık gibi geliyor 😊
Hdemir1618 Hilalgurce günde 1 tanenin zararı yok ben doktoruma sordum zaten magnezyum takviyesi veriyorlar maden suyunda da magnezyum var
M112 Hilalgurce çok heyecanlanmissiniz sakın olun otizm nedenleri halen bilinmemektedir. Bu adam bilimden ilimden anlayan biri değil. Hani araştırması hani raporları yapmayın yahu cahil olmayın okuyun araştırın instagramda her okudugunuza böyle koşulsuzca baglanmayin
Rfrshr İlk covid çıktığında Türklere covid bulaşmaz diyen ve bunun gibi bir çok saçma sapan açıklaması olan bu adama güvenerek faydalı bir şeyden vazgeçmemek lazım
Masal-10 Hilalgurce Kadın doğum doktorlarının çoğu günde 1 kere içsin gebeler diyor magnezyum açısından fayda sağlar ayrıca gebeliğin yan etkilerinden biri olan mide sorunlarına da çare olur diyorlar . Bunca doktorun böyle bir risk alıp için diye öneride bulunacağını sanmıyorum . Umarım yalandır :)
Seyma-10 İnanmayın şöyle şeylere lütfen ya yıllardır için denilen şey birden mi yapmaya başladı bi çok ilaç aşı içinde aynı şey deniyor folik asit kullanma diye doktor da var ona bakarsan
NewMom__ Hilalgurce Her duyduğunuza inanmayın lütfen yaa. Genetik olan bir hastalık nasıl maden suyuyla olabilir akıl var mantık var.
NewMom__ Carteryasemin isterseniz günde 10 tane için otizim genetik bir hastalık böyle saçma şeylere inanmayın. Doğru değil.
-Mervemom Magnezyum ihtiyacı için günde bir tane içiyorum. Sizlere de tavsiye ediyorum. Bilimden uzak bir açıklama olmuş.
Kukulikukuli12 Hilalgurce ayyyyy her doktor her gün bişey uydurup söylüyor ya. 🤦 Deliriyorum hepsi felaket tellalığı yapıyor onu yeme bunu tüketme o otizm bu down sendromu yok devenin nalı 🚫😏 Sanki hergün şişe şişe maden suyu İçiyoruz. Her besinden dengeli tüketildiği sürece hiç de bişey olmuyor. Denge önemli olan
Nurmert Yıllardır dünya kadar profesör bu konu hakkında araştırmalar yapıyor hala tam olarak neyin sebep olduğunu bulamadı bu insanlar , biraz mantıklı düşünelim bence
Nurr_22_22 Hilalgurce Allah aşkına böyle cahil cuheda takımının dedigi şeylere itibar etmeyin doktorların çoğu öneriyor magnezyum için önemli bir kaynak sizde itibar etmeyin bu laflada o zaman hepimizin çocuğu otizimli olsun tövbe yarabbim 😡
Allahkahretmesin1 Hilalgurce ay herkes de takmış kafayı otizme ne görseler o otizm yapıyor bu otizm yapıyor deyip duruyorlar neyin sebep olduğu daha bilinmezken neye dayanarak söylemiş bunu çok merak ettim
pandasever Hilalgurce lafına inanacağım en son insan bile değil. Habire deli saçması şeyler konuşuyor