Hilalgurce Profesör Dr Oytun Erbaş hamilelikte maden suyunun otizm yaptığını soylemis. Hergun tüketenler duyurulur
minnakkraker Hilalgurce bu adam koronavirüs Türklere bulaşmaz da diyordu o zamandan beri çok güvenmiyorum lafına😂
birannis_ Hilalgurce 13 yaşında oğlum var ilk hamileliğimdede günde 2 tane içiyordum çocuğumda hiç bir şey olmadı doktorlar ozaman niye öneriyor valla ağzı olan bir icat çıkarıyor 😏
Hamalp Hilalgurce bütün faydalı şeyleri gecelere nasıl yasaklicaklarini şaşırdılar resmen . Neyse inanana saygimiz sonsuz
Nidaylmz Hilalgurce Bütün doktorlar maden suyunu önerirken sizin bunu bu şekilde atmanız insanları korkutmaktan başka birşey değil! Ayrıca otizmin tanısını daha kimse koyamadı lütfen saçma sapan şeyler paylaşmayın
Carteryasemin Ben günlük bı tane içiyorum magnezyum olduğu için korktum şimdi ya 😔 gerçekten var mı böyle birşey
NewMom__ Carteryasemin isterseniz günde 10 tane için otizim genetik bir hastalık böyle saçma şeylere inanmayın. Doğru değil.
elifsen Şu sahtekara mı güveniyorsunuz? Nerde çalışmalar? Otizimli çocukların annesine maden suyunu mu sormuş? Mineralli su otizim yapıyormuş Allah aşkına biraz düşünerek konuşalım
__mom1 Ben de bu adamın covid zamanında yaptığı açıklamalardan sonra söylediği hiçbir şeyi dikkate almıyorum