MerveH11 Adetime 3 gün kala kan verdim ve beta değerim 46 çıktı. Sizce normal bir değer mi doktor yüzde yüz gebelik var diyemeyiz dedi.
Aylanursu MerveH11 artışın önemli canım hamilesin nasıl hamile diyemiyiz diyor anlamıyorum yani hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah ☺️
Seyhan494 MerveH11 bence de gayet iyi bir değer 10 un üzeri diye kabul etmişti benim doktorum bence yarın cubuk test yapabilirsin cuma günü de yine kan ver bence hayırlı sonuçtur inşallah ☺️
e_blue_sky_a MerveH11 evet doktorlar keseyi görmeden dış gebelik ihtimalini elemiyor. Size Bi iki gün sonra yine test yapıp artışa bakacaklar. Artışı beğenirse kese atıyorum 1hafta sonra gozukecektir gel der. Tebrikler yine de ben tam adet günü 72ile öğrendim 2gun kala 35falandı demekki
MerveH11 Aylanursu Amiin inşallah ya bende anlamadım öyle deyince sevinemedim bile🙄 2 gün sonra tekrar kan verip takibini yapayım o zaman 🤲🏻
Aylanursu MerveH11 Gözün aydın canım 5 üzeri değerler hamileliktir daha çok yeni kesinlikle öyle takibini yaparak 2 katı artıp artmadigini takip etmen yeterli hiç kulak asma okumuşlar evet geneli için demiyorum ama bazı doktorlar çok bilgili değiller gercekten
Aylanursu MerveH11 Rica ederim canım içini ferah tut bı konuda kafana yatmayan içini rahatsız eden bir konu olursa da tek doktorla kalma bir başka doktora daha muane ol geç döllenme vs olabilir 8 haftaya kadar kese görünmeyen kalp atımı duyulmayan gebelikler var içini hiç bir zman karartma ☺️
MerveH11 Aylanursu Doğru söylüyorsun canım daha yolun çok başındayım ben bunları öğrenip heybeme atıyorum hemen 🥰
adatuna Bebeği ve keseyi görmeden sağlıklı bir gebelik diyemez doktorlar. Ben de 48 ile öğrenmiştim. 2 günde bir kan vererek sağlıklı bir artış var mı diye kontrol ettik. Daha sonra kese ve bebeği görünce sağlıklı bir gebelik olarak adlandırdı dpktorum.
MerveH11 adatuna Sizin adınıza çok sevindim.🦋 İnşallah bizlerinde süreci böyle sağlıklı ilerler. Hayırlısı olsun
Aylanursu MerveH11 Strese girme canım Allah’ın izniyle ben de 24 haftalık hamileyim dualar kabul olurmuş inşallah sağlıkla. İlerlesin ☺️
Mutluuuu MerveH11 ben gebelik testi yaptım kıpkırmızıydı çizgi bir sürü ilaç kullanıyodum kafama görede bırakacağım ilaçlar değildi.korktum acile gittim kan testiyle gebe olup olmadığınız anlaşılmaz dedi acildeki doktor nasıl sinir olmuştum 4 haftalık gebelikte kese mi oluyor doktor bey nerden anlaşılıcak peki hamileliğim dedim birşey diyemedi özele gittim beta 4000lerdeydi 4. Haftamda Anlıycağın bazı doktorlar okumuş ama bişey öğrenememiş bazılarıda sağlıksız olabilir diye gebelikten saymıyolar keseyi hatta kalp atışını görene kadar. Bariz hamilesin canım hayırlı olsun.🌸
MerveH11 Mutluuuu Aa senin doktorun da benimkinden betermiş 😬😁 Kesinlikle katılıyorum. Hayırlısı olsun inşallah öyleyimdir netlik oluşana kadar sanırım hala inanamayacağım🫢☺️ Çok teşekkür ederim